Vaaka Partners | Yhteenveto
15524
page-template-default,page,page-id-15524,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Yhteenveto

Synnytämme uusia mahdollisuuksia ja arvoa keskisuurten yritysten omistajille, johdolle, sidosryhmille ja rahastojemme sijoittajille. Rakennamme merkittävää kasvua yhtiöissämme muun muassa yritysostojen ja kansainvälistymisen avulla. Olemme tunnettuja aktiivisesta kyvystämme luoda uusia sijoitusmahdollisuuksia sekä syvälliseen yhteistyöhön perustuvasta tavastamme rakentaa systemaattista kasvua.

 

Olemme yrittäjiä itse, ja koemme olevamme yrityksillämme töissä. Meitä yhdistävät kunnianhimoinen asenne menestymiseen, monipuolinen osaaminen, laaja kokemus ja kattavat verkostot. Kilpailuetumme perustuu tiimeihin, jotka hyödyntävät ammattimaisia prosesseja ja ainutlaatuisia työkaluja.

 

Vaaka Partnersin pitkäjänteinen menestys turvaa parhaiten yritystemme ja sijoittajiemme tulevaisuuden. Se varmistetaan kehittämällä Vaaka Partnersin tiimiä järjestelmällisesti. Arvioimme ja mittaamme itseämme jatkuvasti. Palkitsemme tekijöitämme onnistumisista ja tie on ammattilaiselle avoin toimialan huipulle.