Ville Koskenvuo

Liityin Vaaka Partnersin tiimiin marraskuussa 2016. Ennen Vaaka Partnersia toimin 9 vuotta pääomasijoittajana EQT:lla yrityskauppojen ja portfolioyhtiöiden parissa Suomessa, muualla Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Suonissani virtaa myös yrittäjän veri, koska olin ’founding investor’ ja aktiivinen hallituksen puheenjohtaja Blueprint Geneticsissa, joka oli suomalainen startup-yritys joka kasvatti vuosiliikevaihtonsa yli €20 miljoonaan ennen kuin se myytiin Quest Diagnosticsille tammikuussa 2020. Ennen EQT:ta työskentelin Lontoossa investointipankkiirina Citigroupilla, jossa olin mukana tekemässä useita suuria globaaleja yrityskauppoja ja pääomamarkkinatransaktioita, joiden yhteissumma oli yli €50 miljardia. Minulla on diplomi-insinöörin tutkinto tuotantotaloudesta Teknillisestä korkeakoulusta (nykyinen Aalto-yliopisto).

Olen tällä hetkellä mukana Frameryn, Jungle Juice Barin, Medbasen ja Starian tiimeissä ja hallituksissa. Lisäksi olen vastuussa Vaakan sijoitusammattilaisten coachaamisesta.

Minua motivoi merkityksellisen kasvun rakentaminen yhdessä kasvuyhtiöiden johtoryhmien ja kokeneiden teollisten neuvonantajien kanssa.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä