Juha Peltola

Olen ollut Vaaka Partnersin toimitusjohtajana keväästä 2006 lähtien. Sitä ennen toimin liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companyssa, jossa työskentelin kansainvälisten kasvustrategioiden parissa. OP Pohjolassa työskentelin Acquisition Finance -yksikössä. Olin myös aikanaan perustamassa edelleen osake- ja luottoriskianalyysiratkaisuja toimittavaa Valuatum Oy:tä. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta, ja ammattiurheilijakautenani voitin suunnistuksen maailmanmestaruuden.

Vaaka Partners on kehittynyt toimitusjohtajakautenani pienestä pankin omistamasta pääomasijoitusyhtiöstä menestyväksi riippumattomaksi buyout-sijoittajaksi. Aktiivisen uusien yhtiöiden etsinnän ja yhtiöiden kehittämisen lisäksi vastaan yhtiön johtamisesta ja sijoittajasuhteista. Olen nauttinut mm. Reiman, Jungle Juice Barin ja Musti Group:in kasvattamisesta niin Vaaka-tiimin kuin hallituksenkin jäsenenä. Työskentelen tällä hetkellä Unisportin ja Nordic Healthcare Groupin kanssa.

Olen aiemmin toiminut Pääomasijoittajat ry:n hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana, sekä Euroopan pääomasijoitusyhdistyksen (Invest Europe) Midmarket Councilin jäsenenä vuosina 2015-2021.

Kasvun ja uusien työpaikkojen luomisessa tunnen olevani oikealla asialla. Se tekee työstäni merkityksellistä.

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä