Juha Peltola

Olen ollut Vaaka Partnersin toimitusjohtajana keväästä 2006 lähtien. Sitä ennen toimin liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companyssa, jossa työskentelin kansainvälisten kasvustrategioiden parissa. OP Pohjolassa työskentelin Acquisition Finance -yksikössä. Olin myös aikanaan perustamassa edelleen osake- ja luottoriskianalyysiratkaisuja toimittavaa Valuatum Oy:tä. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta, ja ammattiurheilijakautenani voitin suunnistuksen maailmanmestaruuden.

Vaaka Partners on kehittynyt toimitusjohtajakautenani pienestä pankin omistamasta pääomasijoitusyhtiöstä menestyväksi riippumattomaksi buyout-sijoittajaksi. Aktiivisen uusien yhtiöiden etsinnän ja yhtiöiden kehittämisen lisäksi vastaan yhtiön johtamisesta ja sijoittajasuhteista. Olen nauttinut mm. Reiman, Jungle Juice Barin ja Mustin ja Mirrin kasvattamisesta niin Vaaka-tiimin kuin hallituksenkin jäsenenä. Työskentelen tällä hetkellä Unisportin ja Nordic Healthcare Groupin kanssa.

Olen aiemmin toiminut Suomen Pääomasijoitusyhdistyksen puheenjohtajana ja vuodesta 2015 olen ollut Euroopan pääomasijoitusyhdistyksen (Invest Europe) Midmarket Councilin jäsen.

Kasvun ja uusien työpaikkojen luomisessa tunnen olevani oikealla asialla. Se tekee työstäni merkityksellistä.

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä