Juha Peltola

Olen ollut Vaaka Partnersin toimitusjohtajana keväästä 2006 lähtien. Sitä ennen toimin mm. McKinsey & Companyssa, OP-ryhmän Acquisition Finance -yksikössä ja perustajana osake- ja luottoriskianalyysiratkaisuja toimittavassa Valuatumissa. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta, ja ammattiurheilijakautenani voitin suunnistuksen maailmanmestaruuden.

Vaaka Partners on kehittynyt näiden vuosien aikana pienestä pankin omistamasta pääomasijoitusyhtiöstä menestyväksi riippumattomaksi buyout-sijoittajaksi. Aktiivisen uusien yhtiöiden etsinnän ja yhtiöiden kehittämisen lisäksi vastaan Vaakan johtamisesta ja sijoittajasuhteista. Olen nauttinut erittäin paljon mm. Reiman ja Musti Group:in kasvattamisesta liiketoiminnan mestareiksi hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä työskentelen Unisportin ja Nordic Healthcare Groupin kanssa hallituksen jäsenenä ja Vaakan päävastuullisena.

Olen Pääomasijoittajat ry:n hallituksen jäsen ja toimin puheenjohtajana 2013-2015. Toimin Euroopan pääomasijoitusyhdistyksen (Invest Europe) Midmarket Councilin jäsenenä vuosina 2015-2021.

Kasvun ja uusien työpaikkojen luomisessa tunnen olevani oikealla asialla. Se tekee työstäni merkityksellistä.

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä