Emma Salmela

Aloitin Vaaka Partnersilla keväällä 2020. Sitä ennen toimin konsulttina McKinsey & Companylla, jossa sain monipuolisesti kokemusta erilaisista mahdollisuuksista ja haasteista useilta eri toimialoilta. Kartutin kokemusta erityisesti yrityskulttuuriin ja ihmisten johtamiseen liittyvistä teemoista, jotka näen ratkaisevina yrityksen kilpailukyvyn kannalta. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta, jossa pääaineenani oli rahoitus.

Pidän työssäni erityisesti mahdollisuudesta tutustua laajasti suomalaisiin yrittäjiin ja iso osa työtäni on löytää uusia yhtiöitä Vaakan kumppaniksi. Tällä hetkellä olen mukana tukemassa A-Insinöörien ja kahden SaaS-yhtiön, EnerKeyn ja Cloudpermitin, kasvua Suomessa ja ulkomailla. Vaikka yrityksissä on omat uniikit strategiat, niitä yhdistää tarmokas yrityskulttuuri, jossa taitavat tiimit puhaltavat yhteen hiileen kasvun luomiseksi.

Nautin työhön luontaisesti kuuluvasta vahvasta sitoutuneisuudesta Vaaka-yhtiöitä kohtaan. Tavoittelemme kasvua ja etsimme ratkaisuja yhdessä energisten johtotiimien ja kokeneiden neuvonantajien kanssa niin menestyksessä kuin haasteissa.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä