Jesper Kontinen

Liityin Vaaka Partnersin tiimiin alkuvuonna 2021. Ennen Vaakaa toimin liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companyssa keskittyen yritysstrategiaan ja pääomasijoittamiseen liittyviin toimeksiantoihin sekä investointipankkiirina Goldman Sachsin FIG M&A tiimissä Lontoossa. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta, jossa pääaineenani oli rahoitus. Opintojeni ohella työskentelin myös harjoittelijana Vaaka Partnersilla.

Työskentelen tällä hetkellä Bolt.Worksin, Nordic Healthcare Groupin ja Starian kanssa. Kullakin yhtiöillä on uniikin markkina-aseman lisäksi vahvaa digitaalista osaamista sekä ainutlaatuinen yrityskulttuuri. Nämä tekijät tarjoavat erinomaisen lähtökohdan tulevaisuuden kasvun rakentamiseksi. On erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa työskennellä kaikilla näillä kolmella äärimmäisen nopeasti kehittyvällä toimialalla, jossa digitalisaatio toimii yhtenä merkittävänä markkinoiden muutosvoimana.

Minua motivoi kasvuyhtiöiden kehityksen ja innovaatioiden tukeminen ja niiden luoma mahdollisuus vaikuttaa eri toimialojen kehitykseen.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä