Panu Vuorela

Liityin Vaaka Partnersiin vuonna 2007, mutta pääomasijoittajaurani aloitin jo vuonna 1999 Piilaaksossa – silloin aikaisen vaiheen teknologiayritysten parissa. Ennen Vaaka Partnersia olen ollut Navicoren, matkapuhelimiin karttaohjelmistoja kehittäneen yhtiön, toimitusjohtaja ja aikoinaan aloittanut urani uuden liiketoiminnan kehittäjänä Soneran yritysliiketoiminnassa. Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Tällä hetkellä vedän Vaakan tiimiä kolmessa yhtiössämme: Tietokeskuksessa, Cloudpermitissä ja Lyytissä. Lisäksi olen hallituksen jäsen Medbasessa ja Bolt.Worksissa. Kaikilla näillä yrityksillä on omat tavoitteensa ja niihin liittyvät haasteensa, mutta niitä yhdistää motivoitunut ja osaava johtotiimi, kunnianhimoinen strategia sekä kokenut hallitus. Aiemmin olen vetänyt meidän Kotikatu, Solita ja Musti ja Mirri -tiimejä sekä ollut mukana EMC-Talotekniikka- ja Vesivek -tiimeissä.

Koen olevani onnekas, koska voin rakentaa menestyviä yrityksiä lahjakkaiden ihmisten kanssa. Jaamme ja saavutamme tavoitteita yhdessä.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä