Vaaka Partners | Tietokeskus
15994
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15994,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tietokeskus on vuonna 1989 perustettu suomalainen ict-infrastruktuuriratkaisujen, -tuotteiden ja -palveluiden kokonaistoimittaja. Tämä aiempi perheyhtiö palvelee keskisuuria suomalaisyrityksiä ja julkista sektoria auttaen niitä parantamaan tehokkuuttaan ja alentamaan kustannuksia. Tietokeskus ratkaisee digitalisaatioon liittyvää jatkuvan muutoksen ongelmaa tarjoamalla asiakkailleen kokonaisratkaisun, joka kootaan tarpeen mukaisista tuotteista ja palveluista. Tietokeskus toimii lähellä asiakasta, ja asiakkaalla on tuttu yhteyshenkilö, jota on helppo lähestyä.

 

Vaaka Partnersin sijoitushetkellä (2016) yhtiön liikevaihto oli 37 miljoona euroa ja se työllisti 100 alan ammattilaista.

 

Vaaka Partners sijoitti Tietokeskukseen tukeakseen yhtiön kunnianhimoisia kasvupyrkimyksiä. Tietokeskuksen toimiala on murroksessa, jossa kysyntä ajaa palveluistumista ja ketterät mutta uskottavat keskisuuret toimijat voittavat asiakkuuksia sekä isoilta että pieniltä kilpailijoilta. Yhteisenä tavoitteena johdon kanssa on saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto sekä orgaanisesti kasvamalla että yrityskauppojen avulla. Tämä kasvutavoite vaatii myös yhtiön omien toimintatapojen merkittävää kehittämistä, jota on yhdessä edelleen mukana olevan yrittäjän kanssa lähdetty rakentamaan ja resurssoimaan tietoisesti ja tavoitteellisesti. Tänä päivänä Tietokeskus-perheessä onkin jo yli 200 ammattilaista palvelemassa asiakkaita.

Yhtiön nimi

Tietokeskus

Sijoitushetki

10/2016

Liikevaihto

76 MEUR (2017)

Diilitiimi

Panu Vuorela, Reijo Grönholm, Tuomas Siponen