Bolt.Works

Bolt.Works on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka on lyhyessä ajassa noussut toimialan johtavien yritysten joukkoon toimintamallilla, joka selvästi erottaa sen perinteisistä toimijoista. Yhtiön kehittämä teknologia-alusta yhdistettynä työntekijöitä arvostavaan kulttuuriin on mahdollistanut ilmiömäisen kasvuvauhdin. Teknologia-alustan avulla työntekijät ja työnantajat löytävät toisensa nopeasti, ja tehokas toimintamalli vapauttaa aikaa palvella asiakkaita ja työntekijöitä paremmin. Bolt.Works palvelee useita toimialoja, kuten rakentamisen, logistiikan, teollisuuden, HoReCan ja kiinteistöhuollon toimialoja, 22 toimipisteen kautta ympäri Suomen.

Vaakan panos: Yhdessä Vaaka Partnersin kanssa Bolt.Works ja sen perustajat tavoittelevat vauhdikkaan kasvun jatkoa ja panostavat jatkossakin vahvasti Bolt.Worksin yrityskulttuuriin, perinteisistä kilpailijoista erottavaan toimintamalliin ja teknologia-alustaan.

Tulevaisuuden näkymä: Työelämä on keskellä suurta murrosta kaikkialla. Työntekijöiden halu tehdä joustavaa työtä, eri aloja vaivaava krooninen työvoimapula, lisääntyvä vierastyövoima ja työllisyystoimien tehottomuus haastavat niin työntekijät, yritykset kuin yhteiskunnatkin. Bolt.Worksillä on merkittävä rooli Suomen työmarkkinassa tehokkaana ja joustavana työllistäjänä ja se tarjoaa väylän työhön myös vaikeasti työllistyville sekä vierastyövoimalle.

Jaa

Faktat

Yritys

Bolt.Works

Aika

04/2022

Liikevaihto

€92m (2023)

Henkilöstö

130

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä