Bolt.Works

Bolt.Works on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka on lyhyessä ajassa noussut toimialan johtavien yritysten joukkoon toimintamallilla, joka selvästi erottaa sen perinteisistä toimijoista. Yhtiön kehittämä teknologia-alusta yhdistettynä arvostukseen ja ihmisläheisyyteen perustuvaan kulttuuriin on mahdollistanut ilmiömäisen kasvuvauhdin. Teknologia-alustan avulla työntekijät ja työnantajat löytävät toisensa nopeasti, ja tehokas toimintamalli vapauttaa aikaa palvella asiakkaita ja työntekijöitä paremmin. Bolt.Works palvelee useita toimialoja, kuten rakentamisen, logistiikan, teollisuuden, HoReCan ja kiinteistöhuollon toimialoja, 22 toimipisteen kautta ympäri Suomen.

Vaakan panos: Yhdessä Vaaka Partnersin kanssa Bolt.Works ja sen perustajat tavoittelevat seuraavaa kasvuloikkaa, joka pitää sisällään myös kansainvälistymisen. Yhteisenä tavoitteena on jatkaa vauhdikasta kasvua Suomessa ja panostaa jatkossakin vahvasti Bolt.Worksin yrityskulttuuriin, perinteisistä kilpailijoista erottavaan toimintamalliin ja teknologia-alustaan.

Tulevaisuuden näkymä: Työelämä on keskellä suurta murrosta kaikkialla. Työntekijöiden halu tehdä joustavaa työtä, eri aloja vaivaava krooninen työvoimapula, vierastyövoiman siirtyminen maasta toiseen ja työllisyystoimien tehottomuus haastavat niin työntekijät, yritykset kuin kokonaiset yhteiskunnatkin. Bolt.Worksillä on ollut merkittävä rooli Suomen työmarkkinassa tehokkaana ja joustavana työllistäjänä. Bolt.Works tarjoaa väylän työhön myös vaikeasti työllistyville sekä vierastyövoimalle.

Jaa

Faktat

Yritys

Bolt.Works

Aika

04/2022

Liikevaihto

€78m (2021)

Henkilöstö

120

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä