Huutokaupat.com

Huutokaupat.com on Suomen suurin digitaalinen huutokauppapalvelu, jossa tuotteita ilmoittavat monipuolisesti yritykset ja julkishallinnon toimijat. Palvelun kautta myydään laajasti koneita, laitteita, työkaluja, autoja ja muuta irtaimistoa sekä kiinteistöjä. Palvelun ostajakunta on mittava käsittäen kuukausitasolla miljoona uniikkia kävijää ja puoli miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta. Yhtiöllä on ainutlaatuinen liiketoimintamalli, jossa se toimii myyjän ja ostajan välillä vastuullisena kaupankäynnin osapuolena.

Vaakan Panos: Vaaka Partnersin ja Huutokaupat.comin yhteinen tavoite on kasvaa ja olla edelläkävijä verkkohuutokaupassa ja käytetyn tavaran markkinapaikkana. Kasvua haetaan sekä nykyisistä että uusista tuotesegmenteistä kiertotaloutta, turvallista kaupankäyntiä ja asiakaspalvelun laatua painottaen. Kasvu tulee vaatimaan merkittäviä panostuksia tiimin rakentamiseen ja teknologian kehittämiseen.

Tulevaisuuden näkymät: Käytetyn tavaran verkkohuutokaupan kasvunäkymät ovat vahvat. Tällä hetkellä vain alle 10 % maailmassa olevasta materiaalista kiertää, ja yhä useampi tavara on syytä saada järkevään käyttöön. Huutokaupat.comilla on erinomainen asema vauhdittaa tätä kehitystä luotettavana ja vastuullisena markkinapaikkana.

Jaa

Faktat

Yritys

Huutokaupat.com

Aika

03/2023

Liikevaihto

€172m (2023)

Henkilöstö

95

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä