NHG

Nordic Healthcare Group (NHG) on luotettu neuvonta- ja analytiikkapalvelujen tarjoaja sosiaali- ja terveydenhuollon aloille. Yhdistämällä analytiikan- ja datan käyttäjäystävälliseen palvelusuunnitteluun, NHG auttaa asiakkaitaan kehittämään vaikuttavia terveys- ja sosiaalipalveluita. Yhdessä julkisten ja yksityisten terveydenhuollon tarjoajien sekä lääke- ja terveydenhuollon teknologiayritysten kanssa NHG tekee maailmasta paremman ja terveellisemmän paikan.

Vaakan panos: Autamme NHG:tä nopeuttamaan kasvustrategiaansa Pohjoismaissa ja kehittämään liiketoimintaansa kohdennettujen yritysostojen ja osaamisen kehittämisen kautta. Yhteinen tavoitteemme on kanavoida yli 200 NHG-ammattilaisen kunnianhimo ja kyvyt menestykseksi kansainvälisillä markkinoilla. Tärkeä askel kasvussa ja kansainvälistymisessä oli tanskalaisen Health Innovation Instituten osto kesäkuussa 2020, suomalaisen Salivirta & Partnersin osto marraskuussa 2021 ja brittiläisen QFI Consultingin osto kesäkuussa 2022.

Tulevaisuuden näkymä: Terveyspalvelujen vaikuttavuus on globaali megatrendi, jonka mahdollistavat uudet teknologiat ja parempi data. Terveydenhuollon tarjoajilla on tarve mitata vaikuttavuutta sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluissa. NHG:n kaltaiset innovoijat voivat tarjota välineitä datan muuttamiseksi toimintaa ohjaaviksi suosituksiksi.

Jaa

Faktat

Yritys

Nordic Healthcare Group

Aika

11/2018

Liikevaihto

€26m (2023)

Henkilöstö

200+

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä