Musti Group

Musti Group on lemmikkieläinten vähittäismyynnin markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yrityksellä on yli 250 myymälää ja menestyvä online-liiketoiminta. Perheyrityksenä aloittanut yritys on myös neljänneksi suurin lemmikkituotteiden jälleenmyyjä Euroopassa.

Vaakan panos: Kun aloitimme yhteistyön Mustin ja Mirrin kanssa vuonna 2010, autoimme sovittamaan yhtiön vähittäiskaupan liiketoimintamallin tämän päivän kuluttajien odotuksiin monikanavaisessa maailmassa. Autoimme yhtiötä myös laajentumaan kansainvälisesti ostamalla ruotsalaisen lemmikkituotteiden jälleenmyyjän Grizzly Zoon vuonna 2012.

Enemmistöomistuksemme aikana yhtiö kasvoi yli kolminkertaiseksi ja kasvatti tulostaan viisinkertaiseksi. EQT osti osake-enemmistön Mustista ja Mirristä vuoden 2014 lopulla. Vaaka säilytti vähemmistöomistuksen yhtiössä. Musti ja Mirri on jatkanut kasvuaan nopeasti ja listautui Nasdaq Helsingin pörssilistalle helmikuussa 2020 ja Vaaka myi viimeisetkin osakkeensa yhtiössä 8/2020.

Tulevaisuuden näkymä: Lemmikkieläintuotteiden kulutuskysyntä on kasvanut tasaisesti Pohjoismaissa yli 30 vuoden ajan. Lemmikkien omistajat käyttävät Pohjoismaissa 2,5 miljardia euroa vuodessa lemmikkieläinten ruokiin, tarvikkeisiin ja eläinten hyvinvointiin. Tämä trendi on myös globaali ilmiö ja erinomainen kasvumahdollisuus älykkäille vähittäiskaupoille.

Jaa

Faktat

Yritys

Musti ja Mirri

Aika

6/2010

Irtautuminen

12/2014 (Osittainen irtautuminen) 8/2020 (Lopullinen irtautuminen)

Liikevaihto

€250m (2019)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä