Valtakunnallinen Fysios -ketju laajenee Jyväskylään

Ajankohtaista / tiistaina 23.04.2019

Jyväskylässä toimiva fysioterapiapalveluita tarjoavaFysio Center Jyväskylä Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios -ketjua 12.4.2019alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinenfysioterapiaketju, johon kuuluu 71 toimipistettä 33:lla paikkakunnalla, ja setyöllistää jo yli 400 alan ammattilaista.

Fysio Center tarjoaa fysioterapiapalveluita kattavasti vauvastavaariin. Painopisteet tuki- ja liikuntaelinsairauksissa sekä neurologisessavaativassa kuntoutuksessa. Fysio Centeriltä löytyy erikoisosaamista läheskaikille fysioterapian sektoreille. Yrityksellä on kaksi toimipistettäJyväskylässä ja yksi Petäjävedellä ja se työllistää noin 30 terveydenhuollonammattilaista sekä terapiakoira Jekun.

Fysio Centerin toimitusjohtaja Susanna Antikainenkommentoi:

“Yrityksen brändiä ja tunnettuutta on systemaattisestikasvatettu yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksemme kasvu on perustunut ainaarvolle siitä, että meillä kaikilla pitää olla täällä hyvä olla. Hyvinvoiva,sitoutunut henkilökunta pystyy omalla osaamisellaan auttamaan meidänkuntoutujia voimaan paremmin.

Fysios -ketjulta odotamme leveämpiä hartioita muuttuneessatoimialan toiminta ympäristössä ja parempaa kilpailukykyä. Leveämpienhartioiden avulla pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme parastamahdollista ajanmukaista kuntoutusta.”

Fysioksen aluejohtaja Pasi Syrjä kommentoi:

”Fysioksen toiminta perustuu koulutettuun,ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. MeFysioksessa luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja. Tänä päivänänoin puolet asiakkaistamme tulevat hoitoon oma-aloitteisesti, muttavalitettavan moni ei vielä tiedä mitä fysioterapia on ja mitä sen avullavoidaan parantaa. Laajentumalla valtakunnallisesti teemme vähitellen kokotoimialaa tunnetummaksi. Olemme iloisia saadessamme Fysio Centerin mukaan.”

Yhteystiedot:
Susanna Antikainen, toimitusjohtaja Fysio Center, puh. 050 347 0737
Pasi Syrjä, aluejohtaja, Fysios, puh. 050 568 1575

Fysios Group lyhyesti:
Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 71 toimipistettä 33 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners.
http://www.fysios.fi

Fysio Center lyhyesti:
Fysio Center on perustettu 1998 toiminimen liiketoimintakauppana. Tällä hetkellä Fysio Center työllistää n.30 ammattilaista. Erikoisosaamista lähes kaikilla fysioterapian sektoreilla mm. alaraajafysioterapiasta rankaongelmiin. Fysio Center on erikoistunut myös neurologiseen aivovammakuntoutukseen ja ovat ottaneet käyttöön ensimmäisenä Suomessa recoveriX aivosähköliittymän.

The post Valtakunnallinen Fysios -ketju laajenee Jyväskylään appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä