Eco-Paronen Oy vahvistamaan Catevan liiketoimintaa

Ei luokiteltu / tiistaina 06.06.2017

Kh-Kiinteistöpalvelut Group on ostanut Eco-Paronen Oy:n koko osakekannan 5.6.2017.

Eco-Paronen liittyy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluiden erillispalveluiden organisaatiota ja vahvistaa samalla erillispalveluyhtiö Cateva Oy:n palvelutarjontaa.

Eco-Paronen on perustettu vuonna 1988 ja se on erikoistunut kiinteistöjen automaatiotekniikan ylläpitoon, korjaukseen ja urakointiin. Toiminta-alue on pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Yhtiön liikevaihto on noin 1,5 m€ ja työntekijöitä on 11.

Eco-Parosen liiketoiminta jatkuu ennallaan tutun henkilökunnan toimesta, ja yhtiön perustaja Johanna Paronen jatkaa toimitusjohtajana.

Johanna Paronen, Eco-Paronen Oy:
”Valitsemani yhteistyökumppanin kanssa päädyin ratkaisuun yrityksen myynnistä. Koen, etten yksin pysty antamaan riittävää panosta yrityksen henkilökunnalle ja kehitykselle. Tässä kohtaa liittyminen Catevan kanssa samaan organisaatioon, antaa minulle aikaa olla enemmän läsnä, sekä kehittää yrityksen toimintaa haluamaani suuntaan ja vahvistaa asemaamme korjausrakentamispuolella.”

Markku Sevon, Cateva Oy:
”Eco-Paronen on pitkää alalla toiminut ja tunnettu yritys. Yhteistyömme on jatkunut jo pitkään, joten päätös yhteenliittymisestä oli helppo. Tässä kohtaa oli hyvä yhdistää monipuolinen osaamisemme ja näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemmat ja paremmat palvelut. Samalla tuomme myös vahvan panostuksen asiakkaillemme mm. energiasäästöön ja taloteknisiin kokonaisratkaisuihin entistä laajemmin.”


Lisätietoja antavat:
Johanna Paronen, toimitusjohtaja, Eco-Paronen Oy, 020 1986 420
Markku Sevón, toimitusjohtaja, Cateva Oy, 050 385 6493

The post Eco-Paronen Oy vahvistamaan Catevan liiketoimintaa appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä