Oveniasta Suomen merkittävin kauppakeskusjohtamisen toimija

Ajankohtaista / tiistaina 07.08.2012

Realprojekti Oy yrityskaupalla osaksi Ovenia-konsernia

Ovenia teki heinäkuussa strategiansa kannalta tärkeän yrityskaupan hankkiessaan kiinteistöjohtamisen ja isännöinnin palvelutarjontansa vahvistukseksi kauppakeskusten johtamiseen ja kiinteistökehitykseen erikoistuneen Realprojekti Oy:n koko osakekannan.

Kauppakeskusjohtaminen ja kiinteistökehitys ovat Ovenialle uusia toimintoja, joiden avulla kiinteistöjohdon palvelukokonaisuuksia voidaan kehittää ja räätälöidä yhä paremmin asiakkaiden tarpeita huomioiden. Rakennuttamisessa Realprojektin ja Ovenian toimintojen yhdistäminen tuo asiakkaiden käyttöön laajan ja monipuolisen rakennuttamispalvelujen hallinnan suunnittelusta ja investointipäätösten valmistelusta hankintoihin, rakennusprojektin johtamiseen ja valmiin kohteen käyttöönottoon.

Ovenian ja Realprojektin pitkään jatkuneen yhteistyön (mm. Kauppakeskus Sello) kulminoituminen yrityskauppaan luo markkinoille vahvan kaupallisten toimitilojen erikoisosaajan, jonka toiminnan vahvuusalueet tukevat toisiaan. Uusi kokonaisuus tarjoaa valtakunnallisesti kiinteistöalan laajimman ja monipuolisimman palvelukokonaisuuden kiinteistöomaisuuden arvon ylläpitoon ja kehittämiseen.

”Ovenian toimialan laajentaminen kauppakeskusten johtamiseen ja kokonaisvaltaiseen kiinteistökehittämiseen on jo pitkään ollut strategiassamme. Tämä järjestely on jatkumo pääomistajamme Vaaka Partnersin kanssa tehtyyn suunnitelmaan, jonka ensimmäisessä vaiheessa laajensimme toimintaamme asuntoisännöintiin Arenna Oy:n yritysostolla. Kauppakeskusjohtamisen ja kiinteistökehityksen markkinanäkymät ovat mielenkiintoiset ja uskomme nyt tehdyn kaupan vahvistavan Ovenian asemaa alan johtavana asiantuntijana ja palveluntarjoajana. Yrityskaupan myötä asiakkaillamme on nyt entistä laajemmat mahdollisuudet saada täysi hyöty monipuolisista ja erikoisosaamista vaativista kiinteistöjohtamisen palveluista valtakunnallisesti. Henkilöstön kannalta kauppa avaa uusia mahdollisuuksia kehittää omaa henkilökohtaista osaamista ja urakiertoa”, toteaa Ovenia Group Oy:n toimitusjohtaja Mika Valtonen­­.

”Liittyminen yhteen Suomen merkittävimmän kiinteistöpalvelualan yrityksen Ovenian kanssa on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää eri asiakaskunnille suunnattujen tuotteiden ja palvelujen parhaita käytäntöjä laajemmille asiakasryhmille valtakunnallisesti. Ovenian ja Realprojektin yhteinen palvelutarjonta on erinomainen kasvualusta nykyisen toiminnan edelleen kehittämiseen ja uusien palvelujen ja palvelukokonaisuuksien luomiseen asiakkaiden hyödyksi”, kertoo Realprojekti Oy:n toimitusjohtaja Markku Hietala. Realprojekti Oy jatkaa toimintaansa markkinoilla entiseen tapaan. Realprojekti Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Markku Hietala.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Valtonen, Ovenia Group Oy, puh. 040 726 0006, mika.valtonen@ovenia.fi
Toimitusjohtaja Markku Hietala, Realprojekti Oy, puh. 0500 405 879, markku.hietala@realprojekti.fi

Haastattelupyynnöt: Maarit Saloniemi-Hotokainen, Ovenia Oy, puh. 0400 812 959, maarit.saloniemi@ovenia.fi

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistönjohto- ja isännöintipalveluja tarjoava yritys. Ovenia tarjoaa asiakaslähtöisiä kiinteistönjohtamispalveluita valtakunnallisesti. Olemme alan suurin ja vanhin yritys yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat kaikki kiinteistöomaisuuden hallinnon osa-alueet: kiinteistöjohtamisen, isännöinnin, kiinteistöhallinnon sekä vuokraus- ja elinkaaripalvelut. Ovenia-konserni hallinnoi valtakunnallisesti yli 10 miljoonan neliömetrin kiinteistöomaisuutta ja konsernin liikevaihtoarvio vuodelle 2012 on noin 38 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 440 kiinteistöalan ammattilaista valtakunnallisesti.

Realprojekti Oy on vuonna 2000 perustettu kiinteistökehitysyhtiö ja kiinteistöalan konsulttitoimisto. Realprojektilla on vahva ja vakiintunut edelläkävijän rooli monimuotoisissa kiinteistökehityshankkeissa ja kauppakeskusten johtamisessa. Realprojektin asiakkaita ovat kiinteistönomistajat ja sijoittajat, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet sekä kaupan toimijat. Yrityksen arvioitu liikevaihto vuodelle 2012 on noin 4 miljoonaa euroa. Realprojektissa työskentelee 37 kiinteistökehityksen ja kauppakeskusjohtamisen ammattilaista.

The post Oveniasta Suomen merkittävin kauppakeskusjohtamisen toimija appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä