Ovenia kasvattaa yrityskaupalla isännöintiliiketoimintaa

Ajankohtaista / torstaina 11.04.2013

Hyvinkääläinen isännöintitoimisto Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy on siirtynyt 21.3. yrityskaupalla Ovenia Isännöinti Oy:n omistukseen.

Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy on toiminut Hyvinkäällä jo yli 30 vuotta. ”Pitkän yrittäjäuran jatkoksi etsimme ammattitaitoista ja laadukasta isännöintipalvelumme ostajaehdokasta jatkamaan työtämme asiakaskuntamme parissa. Olemme vuosien mittaan saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen ja arvostuksen, ja toimintomme jatkajan tuli täyttää laatukriteerimme palvelun tasosta, monipuolisuudesta ja laadusta. Ovenia Isännöinti vakuutti meidät ja uskomme, että asiakkaamme tulevat huomaamaan yrityskaupan myötä edelleen parantuvat palvelut”, kertoo Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Juhani Nordlund.

Ovenia Isännöinti Oy on yksi Suomen suurimmista isännöintipalveluita tuottavista yrityksistä. Ovenia Isännöinti Oy kuuluu kiinteistönjohto- ja isännöintipalveluja tarjoavaan valtakunnalliseen Ovenia-konserniin. Ovenia Isännöinnillä on paikallista toimintaa valtakunnallisesti yhteensä 21 eri paikkakunnalla. ”Koko Suomen kattavan verkoston myötä toimimme aina lähellä paikallisia asiakkaita. Yrityskaupalla saamme jälleen joukkoomme alan osaajia, jotka vahvistavat paikallistoimintaamme Hyvinkäällä merkittävästi. Tämä on osa pääomistajamme Vaaka Partnersin kanssa tehtyä yhteistä kasvu- ja liiketoimintasuunnitelmaa.”, sanoo Ovenia Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Kai Kosunen. ”Tulemme yhdessä jatkamaan paikallisesti vahvaa työtä ja tarjoamaan lisäksi tarpeen mukaan vielä koko konsernimme monipuolisen palveluvalikoiman toiminnan tueksi”, jatkaa Kosunen.

Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy:n henkilökunta jatkaa Ovenia Isännöinti Oy:n palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Nordlund Oy:n toimitusjohtaja Juhani Nordlund jatkaa Ovenia Isännöinnin palveluksessa eläkkeelle jäämiseensä saakka.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Kai Kosunen, Ovenia Isännöinti Oy, puh. 050 66 162, kai.kosunen (a) ovenia.fi
Toimitusjohtaja Juhani Nordlund, Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy, puh. 0500 482 855 juhani.nordlund (a) isannointinordlund.fi

Ovenia Isännöinti Oy on osa Ovenia-konsernia. Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistönjohto- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Ovenia-konsernin eli Ovenia Group Oy:n muodostavat Ovenia Oy, Ovenia Isännöinti Oy ja Realprojekti Oy. Tarjoamme asiakaslähtöisiä kiinteistönjohtamispalveluita valtakunnallisesti. Olemme alan suurin ja vanhin yritys liike- ja toimitilojen yli 30 vuoden ja isännöinnin yli 70 vuoden kokemuksella. Tunnustuksena työstämme olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa kiinteistöjohtamisen ISO 9001 -sertifikaatin. Ovenia Isännöinti Oy on lisäksi ISA-auktorisoitu. Palvelumme kattavat kaikki kiinteistöomaisuuden hallinnan ja johtamisen osa-alueet. Toimimme Suomessa 21 paikkakunnalla ja työllistämme yli 500 kiinteistöalan ammattilaista. Ovenia-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli yli 40 miljoonaa euroa. www.ovenia.fi, www.oveniaisannointi.fi, www.realprojekti.fi

The post Ovenia kasvattaa yrityskaupalla isännöintiliiketoimintaa appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä