Fysios kasvaa jälleen neljällä uudella yrityskaupalla

Yrityskaupat / maanantaina 04.05.2020

Suomen johtava fysioterapiayritys Fysios muuttaa fysioterapia-alaa ja kasvaa helmikuussa jälleen neljällä yrityskaupalla, kasvattaen yrityskauppojen myötä liikevaihtoaan yli 3 miljoonalla eurolla.

Suomen johtava fysioterapiayritys Fysios kasvaa neljällä yrityskaupalla helmikuun 2020 lopulla. Kainuun Fysioterapia Oy Kajaanista, Rauman Fysioteam Oy Raumalta, Kymen Aktiivikuntoutus Oy Kouvolasta sekä Mikkelin Kuntopalvelu Oy Mikkelistä liittyvät osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua. Fysioksen liikevaihto kasvaa yrityskauppojen myötä 3,1 miljoonaa euroa.

Yrityskauppojen myötä osaamista vahvistetaan entisestään tuki- ja liikuntaelinten fysioterapialla sekä neurologisen fysioterapian osaamisella. Lisäksi toiminta laajenee myös liikuntapalveluihin Kouvolassa ja Raumalla.

Janina Marttiin Mikkelin Kuntopalvelusta kommentoi yrityskauppaa:

“Alansa johtavana yrityksenä alueellaan Mikkelin Kuntopalvelu haluaa muuttuvassa sote-toimintaympäristössä turvata asiakkailleen tutuilla tekijöillä laadukkaiden fysioterapiapalveluiden saatavuuden ja jatkuvuuden paikallisesti. Edelläkävijyyden tueksi saadaan nyt Suomen johtavan fysioterapiaketjun vahvat koulutus-, palvelukehitys- ja digikehitysresurssit.”

Heikki Tiitinen kommentoi:

"Tavoitteenamme on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoden 2020 loppuun mennessä. Yhteistyössä näiden mahtavien yritysten ja ammattilaisten kanssa olemme entistä vahvempia ja pääsemme tarjoamaan palveluitamme entistä kattavammin ympäri Suomea.”

Lisätietoja: Heikki Tiitinen
Toimitusjohtaja
p. 0400 648 663
heikki.tiitinen@fysios.fi

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 45 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 700 ammattilaista. Fysioksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa, ja sen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoden 2020 loppuun mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä