Nordic Healthcare Group laajentaa vaikuttavuusperusteisia asiantuntija- ja analytiikkapalveluitaan Pohjoismaihin – suomalainen Vaaka Partners mukaan kiihdyttämään kasvua

Ajankohtaista / maanantaina 12.11.2018

Suomalainen asiantuntija- ja analytiikkayritys Nordic Healthcare Group Oy (NHG) laajentaa vaikuttavuusperusteisia palveluitaan Pohjoismaihin. NHG auttaa asiakkaitaan kehittämään tulevaisuuden vaikuttavia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yli 100 ammattilaisen voimin. NHG on alansa johtava toimija Suomessa ja tavoittelee johtavaa markkina-asemaa Pohjoismaissa.

”NHG auttaa asiakkaitaan rakentamaan vaikuttavuusperusteista toimintaa tuomalla vaikuttavuuteen tarvittavat kustannus-, laatu- ja asiakaskokemustiedot ja -analytiikan osaksi asiakkaidensa operatiivista toimintaa ja johtamista. Haluamme rakentaa parempaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa Pohjoismaihin, visionamme on pystyä rakentamaan vaikuttavuusperusteinen palvelujärjestelmä”, kertoo Nordic Healthcare Groupin toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

Vaikuttavuusperusteisuus on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla globaali megatrendi. Kustannuspaineet, demografiset muutokset, terveydenhuollon kuluttajistuminen ja teknologian kehittyminen ovat synnyttäneet tarpeen vaikuttavuusperusteiselle tiedolla johtamiselle niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin. Vaikuttavuus kuvaa sitä, miten paljon käytettävissä olevilla euroilla saadaan aikaan terveysvaikutuksia.

Kasvustrategian toteuttamiseksi NHG ja pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners ovat toteuttaneet yritysjärjestelyn, jossa Vaaka Partners sijoittaa Nordic Healthcare Group -konserniin. Vaaka Partners on aktiivinen ja kasvuhakuinen omistaja, joka on ollut mukana tukemassa menestyksekkäästi useiden suomalaisyritysten, kuten Frameryn, Solitan sekä Mustin ja Mirrin, kasvua ja kansainvälistymistä.

Vaaka Partnersin sijoitus vauhdittaa NHG:n pohjoismaisen kasvustrategian toteuttamista, avaa mahdollisuuksia yritysostoihin sekä mahdollistaa investoinnit tuotekehitykseen ja osaamisen kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa NHG:n olemassa olevien vahvuuksien päälle pohjoismainen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen keskittyvä yritys. NHG:n tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan asiantuntija- ja analytiikkatalo.

”Olemme olleet mukana laatimassa NHG:n kasvustrategiaa, ja voimme tukea yhtiötä sen toteuttamisessa. NHG:lla on ylivoimainen toimialatuntemus ja menestyksekäs sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntemukseen ja analytiikkaosaamiseen perustuva konsepti, jolle on kysyntää kansainvälisesti. Odotamme innolla, että pääsemme yhdessä kokeneen hallituksen kanssa tukemaan NHG:n avainhenkilöitä liiketoimintasuunnitelman toteuttamisessa”, toteaa Antti Salmela Vaaka Partnersilta.

Osapuolet ovat sopineet, että kaupan ehtoja ei julkisteta. Yritysjärjestelyn jälkeen Nordic Healthcare Group -konsernin omistavat Vaaka Partners, NHG:n avainhenkilöt ja perustajat sekä hallituksen jäsenet ja neuvonantajat. Vaakan edustajien lisäksi NHG:n hallituksen muodostavat Juko Hakala (puheenjohtaja), Marianne Saarikko Janson, Hannu Vaajoensuu ja Petri Parvinen.

Lisätietoja:

Nordic Healthcare Group Oy
Vesa Kämäräinen, toimitusjohtaja
vesa.kamarainen@nhg.fi
+358 50 545 9025

Vaaka Partners Oy
Antti Salmela, partner
antti.salmela@vaakapartners.fi
+358 50 540 4640

Nordic Healthcare Group

Nordic Healthcare Group on vuonna 2004 perustettu suomalainen kasvuyritys. Asiakkaamme ovat sairaanhoitopiirejä, kuntia, yksityisiä palveluntarjoajia, lääketeollisuuden yrityksiä, pääomasijoittajia ja terveydenhuollon teknologiayrityksiä. Palveluksessamme on noin 100 kokenutta osaajaa ja nuorta lahjakkuutta. Lue lisää osoitteessa www.nhg.fi

The post Nordic Healthcare Group laajentaa vaikuttavuusperusteisia asiantuntija- ja analytiikkapalveluitaan Pohjoismaihin – suomalainen Vaaka Partners mukaan kiihdyttämään kasvua appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä