Kh-Kiinteistöpalvelut panostaa palvelukykyynsä Jyväskylässä ostamalla TL-Maint Oy:n

Ajankohtaista / keskiviikkona 07.11.2018

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy ja TL-Maint Oy:n osakkeenomistajat ovat tänään tehneet yrityskaupan, jossa Kh-Kiinteistöpalvelut hankkii TL-Maint Oy:n koko osakekannan.

TL-Maint on Jyväskylässä toimiva, vuonna 2002 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö, joka tarjoaa erikokoisille asuntoyhtiöille ja toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin.

“Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy on toiminut vuodesta 2014 osana Kh-Kiinteistöhuolto konsernia ja kaupan myötä palvelutarjontamme ja kiinteistöhuollon osaamisemme laajenee entisestään Jyväskylän talousalueella”, kertoo Kh-Kiinteistöpalvelut konsernin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.

Koko TL-Maintin henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen yhtiön palveluksessa, myös Timo Lehtoranta jatkaa yrityksen toimitusjohtajana. Jatkossa TL-Maint Oy ja Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy tarjoavat yhdessä asiakkailleen toimivamman paikallisen palveluyhdistelmän sekä laajemmat oheispalvelut. Lisäksi kausityöt, kuten hiekoitus ja lumityöt, pystytään jatkossa suorittamaan entistä nopeammin ja tehokkaammin yhteisin resurssein.

“Itse vastaan edelleen yhtiön päivittäisen kenttätoiminnan sujuvuudesta. Jyväskylän Kiinteistöhuollon aluejohtaja Mikko Mäkikyrö puolestaan tekee tiivistä yhteistyötä kanssamme toiminnan kehittämiseksi. Yhdessä uusien lisäresurssien kanssa tutut henkilöt varmistavat, että asiakkaidemme työt hoituvat jatkossakin laadusta tinkimättä ja kustannustehokkaasti”, kertoo TL-Maintin toimitusjohtaja Timo Lehtoranta.

“Kh-Kiinteistöpalveluiden ainutlaatuisessa palvelumallissa yhdistyvät pienen paikallisen yrityksen vahvuudet ja suuren yrityksen edut, mikä johtaa tehokkaisiin toimintatapoihin ja hyvään asiakastyytyväisyyteen”, kertoo Jussi Niemelä.

Lisätiedot

Jussi Niemelä, Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy, toimitusjohtaja, 0400 462 696, jussi.niemela@kh-kiinteistopalvelut.fi
Timo Lehtoranta, TL-Maint Oy, toimitusjohtaja, puhelin 0400 936 188 email timo.lehtoranta@tlmaint.fi

TL-Maint Oy

TL-Maint on Jyväskylässä toimiva, vuonna 2002 perustettu kiinteistöhuoltoyhtiö, joka tarjoaa kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin.
Yhtiö työllistää noin 120 kiinteistöhuollon ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa.
Yhtiön toimitusjohtaja on Timo Lehtoranta.

Kh-Kiinteistöpalvelut

Kh-Kiinteistöpalvelut on vuonna 1989 toimintansa aloittanut kiinteistöhuoltopalveluita tarjoava konserni, joka muodostuu paikallisesti toimivista, erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä. Konserniin kuuluu myös Cateva Oy, mikä tarjoaa yli sadan LVISA- ja korjausrakentamisen ammattilaisen kautta erillispalveluja eritoten kiinteistöhuoltomme piirissä oleville asiakkaille. Cateva toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Kh-Kiinteistöpalveluiden palvelumallissa kiteytyy paikallisesti organisoitu toiminta, hyödyntäen suuren yrityksen edut, mikä johtaa tehokkaisiin toimintatapoihin ja hyvään asiakastyytyväisyyteen.

Toiminnan kulmakiviä ovat paikallistuntemus, aktiivinen ja ennakoiva huoltotoiminta sekä normaalia kiinteistönhuoltoa tukevat oheispalvelut, jotka helpottavat asukkaan, taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän arkea.

Kh-Kiinteistöpalvelut konsernin yhtiöt toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Kaupan myötä konserni työllistää yli 1000 kiinteistöhuollon ammattilaista ja sen yhteenlaskettu pro forma liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa

The post Kh-Kiinteistöpalvelut panostaa palvelukykyynsä Jyväskylässä ostamalla TL-Maint Oy:n appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä