Musti ja Mirri ja Univet-eläinlääkäriketju tiiviiseen yhteistyöhön

/ tiistaina 24.09.2013

Ensimmäinen yhteinen toimipiste vielä tämän vuoden aikana

Lemmikkituoteketju Musti ja Mirri ja eläinlääkäriketju Univet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota ketjujen asiakkaille entistä kattavammin palveluita ja tuotteita lemmikkien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.

Myös yhteisiä toimipisteitä suunnitellaan. Ensimmäinen saman katon alla sijaitseva toimipiste perustetaan vielä tämän vuoden puolella Vantaan Tammistoon, kun Univet avaa klinikkansa Mustin ja Mirrin myymälän yhteyteen. Yhteistyö luo edellytyksiä palkata lisää eläinlääkinnän ammattilaisia uusiin pisteisiin.

“Pystymme tarjoamaan kattavat palvelut ja tuotteet lemmikin ja lemmikinomistajan arkeen. Tammiston myymälä on yksi Mustin ja Mirrin suurimmista, sen ja myöhemmin julkistettavien muiden yhteisten toimipisteidemme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme samalla käynnillä”, toteaa yhteistyöstä Mustin ja Mirrin osalta vastaava talousjohtaja Jyrki Lämsä.

“Lemmikkien hyvinvointi koostuu Univetin korkealuokkaisen eläinlääkinnän lisäksi myös perusterveydenhuollosta sekä ennaltaehkäisevästä hoidosta, joka merkitsee oikeaoppista ja monipuolista ravintoa, liikuntaa, virikkeitä ja hoivaa. Näihin tarpeisiin saa puolestaan ratkaisut ja osaamista Mustista ja Mirristä. Lemmikkien omistajille yhteistyömme merkitsee kokonaisvaltaisuutta, helppoutta ja vaivattomuutta”, toteaa Univetin toimitusjohtaja Pekka Happonen.

Ketjut tekevät jatkossa läheistä yhteistyötä muun muassa markkinoinnissa. Tavoitteena on kehittää yhteistyötä jatkuvasti ja ideoida uudenlaisia yhteistoimintamuotoja paikallisella tasolla eri puolella Suomea.

Tavoitteena on laajentaa nyt Suomessa alkavaa yhteistyötä myös muihin Pohjoismaihin.

“Muualla maailmassa vastaavanlaista yhteistyötä on tehty menestyksekkäästi jo vuosia. Uskomme vankasti, että yhteistyömme tarjoamien mahdollisuuksien myötä asiakkaidemme ja heidän lemmikkiensä yhteiselo on entistäkin hauskempaa ja vaivattomampaa. Yhteisenä tavoitteenamme on pyrkiä tähän myös muissa Pohjoismaissa”, toteaa Lämsä.

Lisätietoja

Univet Oy, toimitusjohtaja Pekka Happonen, pekka.happonen@univet.fi tai p. 0400 215 493.
Musti ja Mirri, talousjohtaja Jyrki Lämsä, jyrki.lamsa@mustijamirri.fi tai p. 044 573 5611

Univet on eläinlääkinnän huippuosaamiseen keskittynyt eläinlääkäriasemaketju, joka on perustettu vuonna 2008. Tällä hetkellä se kattaa yhteensä 16 eläinklinikkaa ja työllistää noin 220 henkilöä. Univet on osa ruotsalaista Pohjois-Euroopan suurinta ja arvostetuinta Evidensia-eläinlääkäriketjua. www.univet.fi

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkituoteketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on yhteensä 115 kpl, joista Suomessa on 101 ja Ruotsissa 14. Molemmissa maissa toimivat myös omat verkkokaupat. Ketjujemme kuluttajamyynti on 87 miljoonaa euroa ja henkilöstömme määrä yli 400 työntekijää.

The post Musti ja Mirri ja Univet-eläinlääkäriketju tiiviiseen yhteistyöhön appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä