Pestok Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita

Ei luokiteltu / tiistaina 19.09.2017

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy on ostanut Pestok Oy:n koko osakekannan 18.9.2017.

Toiminta jatkuu katkeamatta Pestok Oy:n nimellä nykyisen henkilökunnan kanssa. Kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan. Jari Rannasmaa jatkaa Pestok Oy:n palveluksessa yrityksen toimitusjohtajana. Ari Kivivirta siirtyy asteittain konsernissa muihin tehtäviin, toimistopäällikkö Pirjo Kivivirta ja teollisuusyksikön päällikkö Jarmo Tuovinen jatkavat nykyisissä tehtävissään.

– Toimiminen osana Kh-Kiinteistöpalveluita tuo yritykselle taloudellista vakautta ja mahdollisuuden entistä paremmin keskittyä ydinosaamiseen eli asiakkaiden palvelemiseen. Voimme jatkossa hyödyntää ison konsernin tarjoamia mahdollisuuksia laaja-alaisesti. Nykyaikainen kiinteistöhuolto vaatii paljon niin työntekijöiltä kuin yritykseltäkin, ja on oltava kehityksessä mukana. Siksi henkilökuntaa tulee kouluttaa jatkuvasti ja konekantaa uusia, ja siinä Kh-Kiinteistöpalvelut tuo taustalle mukaan toiminnallista vakautta ja osaamista, kertoo Ari Kivivirta.

Yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja se toimii Keravan, Tuusulan, Järvenpään, Sipoon ja Vantaan alueella. Yhtiön liikevaihto on 3 m€ ja henkilökuntaa on 38. Toimitilat sijaitsevat Keravalla Ahjossa, ja kone- ja huoltohalli Tuusulassa.

– Pestok Oy:n tuleminen osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita on meille tärkeä askel toiminnan laajentamiseksi pääradan varrella, kertoo Janne Castrén, Kh-Kiinteistöpalveluiden huollon operatiivinen johtaja.

Pestok tulee toiminnallisesti osaksi Tuusula – Kerava -aluetta, jonka aluejohtajana toimii Asta Henttinen.

Lisätietoja antavat:
Jari Rannasmaa, toimitusjohtaj,a Pestok Oy, puh. 040 411 1022, jari.rannasmaa@pestok.fi
Asta Henttinen, aluejohtaja, Kh-Kiinteistöpalvelut, puh. 050 584 8833, asta.henttinen@kh-kiinteistopalvelut.fi

The post Pestok Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä