Juhan Talonmiespalvelu Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita

Ei luokiteltu / perjantaina 25.08.2017

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy on ostanut Juhan Talonmiespalvelu Oy:n koko osakekannan 22.8.2017.

Toiminta jatkuu Juhan Talonmiespalvelu Oy:n nimellä samojen tuttujen kiinteistöhuoltajien ja siivoojien toimesta ja kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan. Juha Ohtonen jatkaa yrityksen palveluksessa.

– Olen iloinen voidessani kertoa, että Juhan Talonmiespalvelu Oy on nyt osa Kh-Kiinteistöpalveluiden perhettä. Tämä tuo yritykselle taloudellista vakautta ja mahdollisuuden keskittyä sen ydinosaamiseen eli asukkaiden palvelemiseen eri asioissa. Meitä on jatkossa isompi porukka ja voimme tarjota palveluita paljon nykyistä laaja-alaisemmin, kertoo Juha Ohtonen. Juhan Talonmiespalvelu tulee toiminnallisesti osaksi Itä-Helsingin aluetta, jonka aluejohtajana toimii Jussi Lahti.

– Juhan Talonmiespalvelu Oy:n tuleminen osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita on meille tärkeä askel paikallisen toiminnan ja palvelutarjonnan laajentamiseksi Itä-Helsingin alueella, kertoo Janne Castrén, Kh-Kiinteistöpalveluiden huollon operatiivinen johtaja.

Juhan Talonmiespalvelu on perustettu vuonna 2006 ja se toimii Helsingin itäosissa, merkittävimpänä alueena Vuosaari. Henkilökuntaa on 8 henkilöä ja liikevaihto on noin 1,2 m€. Toimitilat sijaitsevat Vuosaaressa, osoitteessa Hiekkajaalanranta 5. Lisätietoja yrityksestä http://www.juhantalonmiespalvelu.fi/.

Lisätietoja antavat:
Juha Ohtonen, toimitusjohtaja, Juhan Talonmiespalvelu Oy, puh. 050 438 5528, juha.ohtonen@gmail.com
Janne Castrén, huollon operatiivinen johtaja, Kh-Kiinteistöpalvelut, puh. 040 450 1761, janne.castren@kh-kiinteistopalvelut.fi
Jussi Lahti, aluejohtaja, Kh-Kiinteistöpalvelut, puh. 045 636 1865, jussi.lahti@kh-kiinteistopalvelut.fi

The post Juhan Talonmiespalvelu Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalveluita appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä