Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu

Yhtiöt / tiistaina 09.04.2019

Kh-Kiinteistöpalvelut Oy:n toiminimi on nyt Kotikatu Oy. Lisäksi yhtiön rakennetta on selkeytetty ja sen alueellisia huoltoyhtiöitä sulautettu osaksi Kotikatu Oy:tä.

Uudistuneen yhtiön palvelulupauksen ytimessä ovat ennakoiva asenne, laadukas työnjälki ja asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen. Myös paikallisuus on yhä keskeisemmässä roolissa.

”Haluamme vahvistaa paikallista palveluamme entisestään ja yksinkertaistaa yhtiörakennettamme”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Niemelä. ”Tulevilla sulautumisilla ei ole vaikutusta tekemiemme sopimusten sisältöön eikä asiakkaidemme tai toimittajiemme kanssa tehtyjä sopimuksia tarvitse sulautumisten johdosta päivittää, vaan ne jatkuvat entisin ehdoin Kotikatu Oy:ssä”, lisää Jussi.

Nopeaa ja laadukasta kiinteistönhoitoa paikallisesti

”Uudistumme asiakkaitamme varten. Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme tarpeet ja tuottaa heille laadukasta palvelua ennakoiden ja erilaisiin tarpeisiin nopeasti reagoiden”, Jussi toteaa.

Kotikatu palvelee asiakkaitaan jatkossakin alueellisesti tutuissa paikallisissa yksiköissä ja asiakaspalvelupisteissä. Palvelut säilyvät ennallaan ja niitä tuottavat asiakkaille tutut tekijät.

”Asiakaspalvelupisteitä meillä on 20 ja niissä toimiva väki tuntee hoitamamme talot kuin omansa. Uusi nimi Kotikatu kuvaa hyvin tavoitteitamme: tuttu, läheinen, luotettava ja lämminhenkinen, eli juuri sitä mitä me tahdomme ihan kaikille asiakkaillemme päivittäin olla. Voimme ylpeinä todeta, että meiltä saat käyttöösi resurssit paikallisesti vuosikymmenten kokemuksella – aitoa ammattiylpeyttä unohtamatta”, jatkaa Jussi.

Kotikatu haluaa tehdä asiakkaittensa, eli taloyhtiöiden asukkaiden, isännöitsijöiden ja hallitusten sekä liikekiinteistöjen käyttäjien, arjesta sujuvaa ja vaivatonta. Kotikadun lupaus on: havaitsemme, hoidamme, huolehdimme.

Uusi pirteä ilme näkyy arjessa huhtikuusta alkaen

Jatkossa Kotikadun palvelevan henkilöstön tunnistaa paitsi hymyilevästä tervehdyksestä myös uuden logon pirteän sinisestä sävystä. Lisäksi yhtiön ajoneuvojen kylkiä komistaa pian uusi logo. Uudistusten myötä myös yhtiön yhteystiedoissa tapahtuu joiltain osin muutoksia.

Uudistus vahvistaa paikallista palvelua

Kotikadun paikalliset yksiköt palvelevat aina lähellä asiakkaita. Yksiöiden nimet muodostuvatkin Kotikatu-etuliitteestä ja toimialueen nimestä (esim. Kotikatu Alppila tai Kotikatu Messukylä). Tarkista alla olevasta taulukosta, minkä nimisinä yksiköinä aikaisemmin omilla yritysilmeillään toimineet huoltoyhtiöt jatkossa toimivat.

Vahvistamme palveluamme Pasilassa, Jätkäsaaressa ja Kalasatamassa perustamalla niihin uudet huoltoyksiköt.

Seuraavat huoltoyhtiöt jatkavat edelleen toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla nimillään:

  • Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy
  • TL-Maint Oy Jyväskylässä
  • Kiinteistöhuolto Grönvall Oy Helsingissä
  • Nokian Kiinteistöhuolto Oy

Myös kiinteistökorjaysyhtiö Cateva Oy jatkaa toimintaansa kuten tähänkin asti. Eco-Paronen Oy sulautuu uudistuksen yhteydessä Catevaan.

Paikallisten huoltoyksiköiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisätiedot:
Jussi Niemelä, toimitusjohtaja
010 270 8009
jussi.niemela@kotikatu.fi

Tiia Suontausta, markkinointi- ja viestintäpäällikkö
010 270 8456
tiia.suontausta@kotikatu.fi

The post Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä