Jari Ainali Renewan toimitusjohtajaksi

Ihmiset / keskiviikkona 21.10.2015

Renewan hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Jari Ainalin. Hän aloittaa tehtävässä 5.11.2015. Jari Ainalilla on vahva teollinen tausta johdon tehtävistä mm. Metson ja Moventaksen palveluksesta. Renewa jatkaa voimakkaan kansainvälistymisen ja kasvun uralla. Yhtiön liikevaihto kasvaa vuonna 2015 edellisvuodesta yli neljänneksellä noin 35 MEURoon. Vahvan kotimarkkina-aseman lisäksi yhtiö on saanut viiden viimeisen vuoden aikana vahvan aseman valitsemillaan vientimarkkinoilla Ranskassa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Renewan hallituksen puheenjohtaja Antti Lehtonen näkee yhtiössä vahvaa kasvupotentiaalia: ”Jari Ainalin johdolla yhtiö voi lähteä hakemaan seuraavaa kasvun ja kannattavuuden vaihetta. Renewa on saavuttanut luotettavan ja teknologian eturintamassa kulkevan yhtiön maineen kaikilla strategian mukaisilla kohdemarkkinoillaan. Tästä asemasta on hyvä lähteä viemään yhtiötä eteenpäin.”

Renewa tarjoaa kestäviä paikallisia energiantuotantoratkaisuja biopohjaisilla polttoaineilla toimiville lämpö- ja voimalaitoksille. Niissä yhdistyvät innovatiivinen teknologia, vahva projektikokemus sekä ylläpito- ja elinkaaripalvelut. Renewan ratkaisut mahdollistavat tuotantolaitosten korkean käytettävyyden ja energiatehokkuuden koko niiden käyttöiän.

Lisätietoja:

Antti Lehtonen, Hallituksen puheenjohtaja, Renewa Oy Puhelin: 0500 421 118

The post Jari Ainali Renewan toimitusjohtajaksi appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä