Kh-Kiinteistöpalvelut on nimittänyt Tiina Niemisen uudeksi toimitusjohtajaksi

Ajankohtaista / maanantaina 09.11.2015

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy:n toimitusjohtajana on 20.10.2015 aloittanut KTM Tiina Nieminen. Tiinalla on vahva tausta palveluliiketoiminnasta. Viimeksi hän on toiminut VR konsernin ravintolayhtiön Avecra Oy:n toimitusjohtajana, ja sitä ennen S-ryhmässä mm. ketjupäällikkönä. Tällä nimityksellä Kh-Kiinteistöpalvelut vahvistaa osaamistaan ja pyrkii edelleen kehittämään palveluidensa korkeaa laatutasoa ja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin palvelutarjoaman kattavuuden osalta.

– Tiinalla on vahvaa näyttöä ketjumaisen toiminnan kehittämisestä, liiketoiminnan kasvattamisesta ja tuloksen tekemisestä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Risto Kyhälä. Odotukset uudelle toimitusjohtajalle ovat Kh-Kiinteistöpalvelujen orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun vauhdittamisessa, voimakkaasti kasvavan yrityksen yhtenäisen yrityskulttuurin terävöittämisessä ja brandin kehittämisessä, jatkaa Kyhälä.

– Otan tämän haasteen vastaa innokkaana ja nöyränä, sanoo Tiina Nieminen. Uusi toimiala vaatii minulta paljon oppimista, mutta olen varma, että hyvä yhteistyö kokeneen johdon kanssa ja monipuolinen kokemukseni palvelualalta tuo myös paljon uusia näkökulmia kiinteistönhuollon kentän kehittämiseen.

Lisätietoja antaa hall. puheenjohtaja Risto Kyhälä p. 0400-998800

Pääomasijoittaja Vaaka Partners Oy:n ja toimivan johdon omistama KH Kiinteistöpalvelut on asumisympäristöjen kiinteistönpidon ammattilainen, jonka palveluksessa on yli 500 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on vuonna 2015 noin 32 miljoonaa euroa.

Lisätietoja www.kh-kiinteistopalvelut.fi

The post Kh-Kiinteistöpalvelut on nimittänyt Tiina Niemisen uudeksi toimitusjohtajaksi appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä