Vaaka Partnersilla Partner-nimitys ja kolme ylennystä sijoitusammattilaisille

Henkilökunta / torstaina 17.02.2022

Vaaka Partnersilla on kunnia kutsua Partneriksi Petrus Blomqvist sekä nimittää Philip Kaustinen, Emma Salmela ja Jesper Kontinen Investment Managereiksi.

Petrus Blomqvist on ottanut kahden viime vuoden aikana co-lead vastuun kahdessa uudessa yhtiössä, joista tuoreimpana AINS Group -sijoitus joulukuussa 2020. Petrus on saanut paljon kiitosta arvokkaasta panoksestaan sekä yhtiöiden johtoryhmiltä ja hallituksilta että Vaakan tiimiltä.  

”Petrus on ansainnut nimityksensä itsenäisen ajattelutapansa ja empaattisen otteensa vuoksi. Haluan sydämellisesti onnitella Petrusta koko tiimin puolesta”, sanoo toimitusjohtaja Juha Peltola.

Philip Kaustinen ja Jesper Kontinen olivat tiimille entuudestaan tuttuja heidän menestyksekkään Vaaka internship -periodinsa ansiosta jo ennen paluutaan Vaakaan kokoaikaisesti. Sekä Philip että Jesper ovatkin entisestään vahvistaneet positiivista kuvaa lujasta ammattitaidosta yhdistettynä erinomaiseen kykyyn toimia muiden ihmisten kanssa. Emma Salmela on vastaavasti osoittanut kykynsä Vaakalla, ja lisäksi hän on yrittäjähenkisesti kehittänyt ihmisten johtamisen ja yrityskulttuurin teemaa pidemmälle Vaakan yhtiöissä.

“Philip, Emma ja Jesper ovat loistavia ammattilaisia ja sopivat hienosti Vaakan kulttuuriin. Emme voisi olla iloisempia auttaessamme heitä urapolullaan eteenpäin”, sanoo Partner Ville Koskenvuo, sijoitusammattilaisten esimies.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä