Framery julkaisi vuosittaisen Vastuullisuus -raportin 2020

Vastuullisuus / tiistaina 23.03.2021

Vaaka -yhtiö Framery on julkaissut toisen vuosittaisen Vastuullisuus-raporttinsa. Framery nostaa raportilla esille jatkuneen edistymisen ja työn vastuullisuuden parissa.

Vaaka Partnersilla olemme omaksuneet vastuullisuuden osaksi tekemäämme työtä, ja haluamme varmistaa sen myös pitkällä aikavälillä tukemalla yhtiöitä omaksumaan vastuullisuuden tärkeäksi osaksi liiketoimintaa. On innostavaa lukea Frameryn raportilta, että Vaakan kannustus ja tuki kohti vastuullisuutta on otettu tosissaan:

"Vuoden 2018 toisella vuosipuoliskolla Vaaka Partners kannusti meitä Framerylla viemään vastuullisuus -asiat pidemmälle. Ensimmäisen vastuullisuusraporttimme julkaisu maaliskuussa 2020 oli selkeä osoitus siitä, miten vakavasti otimme ohjeistuksen ja halusimme kääntää kehittyvän vastuullisuus agendamme todellisiksi teoiksi."

Klikkaa tästä lukeaksesi Frameryn englanninkielinen Vastuullisuusraportti 2020.

Framery lyhyesti

Framery on maailman johtava äänieristettyjen työtilojen ja puhelinkoppien valmistaja, joka ratkaisee melun ja yksityisen tilan puutteen haasteita avokonttoreissa. Frameryn innovatiiviset ja korkealaatuiset työtilat tekevät työntekijöistä tuottavampia ja tyytyväisempiä monissa maailman johtavissa yrityksissä, kuten Microsoft, Puma ja Tesla. Noin 70 % kaikista Forbes 100 -listauksen yrityksistä käyttää Frameryn koppeja.

frameryacoustics.com

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä