Evolta Oy lanseeraa uuden Cloudpermit-brändin ja vaihtaa yritysnimensä keväällä 2020

Yhtiöt / tiistaina 21.04.2020

Evolta Oy lanseeraa uuden Cloudpermit-brändin ja vaihtaa yritysnimensä keväällä 2020

Evolta Oy lanseeraa uuden brändin Cloudpermitin 14. huhtikuuta. Uudelleenbrändäykseen liittyen myös yrityksen nimi muuttuu Evolta Oy:stä Cloudpermit Oy:ksi kevään 2020 aikana. Evolta on digitaalisten rakennuslupapalveluiden johtava kehittäjä. Tänä päivänä palvelu on käytössä valtaosalla Suomen kunnista. Evoltan palvelu toimii Suomessa nimellä Lupapiste.

Cloudpermit-brändin lanseeraus on osa Evoltan vahvaa kasvustrategiaa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Yli 60 % Suomen kunnista käyttää Lupapistettä, ja tuote lanseerattiin onnistuneesti Kanadassa vuonna 2019, mikä avasi Evoltalle uudet markkinat. Nimen muutos päätettiin toteuttaa yhä laajenevan kansainvälistymisen yhteydessä – Evoltalla halutaan jatkossa toimia yhden nimen alla ja näin selkeyttää ja yhtenäistää yrityksen toimintaa sekä tuotetta. Myös Evoltan Suomen ulkopuoliset yhtiöt toimivat Cloudpermit-nimen alla jatkossa.

Evoltan Suomessa tunnettu Lupapiste-palvelu jatkaa toimintaansa normaalisti – yrityksen nimen muutoksella ei ole siihen vaikutusta. Muutos ei myöskään edellytä Lupapisteen käyttäjiltä minkäänlaisia toimia, työskentelyä palvelussa voi jatkaa samalla tavalla kuin ennenkin. Lupapiste toimii Suomessa jatkossa aputoiminimenä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jan Pawli
jan.pawli@cloudpermit.com
+358 40 764 8390

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä