VAAKA PARTNERS MYY OVENIAN, SUOMEN JOHTAVAN KIINTEISTÖJOHTAMISPALVELUIDEN TARJOAJAN, COLLIERS INTERNATIONALILLE

Ajankohtaista / torstaina 04.01.2018

Ovenia on Suomen johtava kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa kiinteistöhallintapalveluita kauppakeskusten, liike- ja toimitilojen sekä asuinkiinteistöjen omistajille ja käyttäjille valtakunnallisesti. Tällä hetkellä Ovenian liikevaihto on yli 45 miljoonaa euroa ja se toimii 26 paikkakunnalla. Asiakkaita palvelee yli 500 kiinteistöalan ammattilaista, jotka tuottavat kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluita sekä teknisiä, ympäristö-, energiatehokkuus- ja vuokrauspalveluita.

”On ollut hienoa saada olla osallisena rakentamassa Oveniaa Suomen johtavaksi kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme nyt yhtiölle uuden vahvan kansainvälisen omistajan, joka haluaa jatkaa yhtiön kehittämistä seuraavassa vaiheessa. Vaakan omistusaikana yhtiö on kasvanut kolminkertaiseksi ja kehittynyt kokonaisvaltaiseksi kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoajaksi kattaen kaikki kiinteistösegmenttien asiakkuudet laajalla palvelutarjonnalla”, kommentoi Vaaka Partnersin partner Ilkka Hietala.

”Tämä yritysosto edustaa tärkeää rajapyykkiä pohjoismaiselle ja eurooppalaiselle kasvustrategiallemme,” sanoo Chris McLernon, Colliers Internationalin EMEA-alueen toimitusjohtaja. ”Asiakkaamme ovat aika ajoin pyytäneet meitä vahvistamaan asemaamme Pohjoismaissa, ja tämä investoinnin kautta saavutamme markkinajohtajan aseman. Uusi liiketoimintamme Suomessa vahvistaa nykyistä kiinteistöjohtamistarjontaamme läpi Pohjoismaiden ja laajemmin EMEA-alueella.”

”Olemme rakentaneet Suomen johtavan toimijan alallamme yhdistäen kiinteistöjohtamisalan parhaat ammattilaiset ja yhteisesti jaetun palvelulaadun toimintakulttuurin”, sanoo Ovenian toimitusjohtaja Sirpa Ojala. ”Hallinnoimme yli 10 miljoonan neliömetrin kiinteistösalkkua ja tarjoamme laajan kirjon kiinteistöjohtamis- sekä konsultointipalveluita blue chip -asiakkaillemme. Koko johtoryhmämme on innostunut liittymisestä Colliers Internationaliin ja mahdolllisuudesta hyödyntää heidän tuomiaan lisäresursseja, ainutlaatuista yrittäjäkulttuuria ja kykyä palvella asiakkaita niin paikallisesti kuin globaalistikin”, hän toteaa.

Ovenia lyhyesti
Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis- ja vuokrauspalveluiden tarjoaja. Konserni muodostuu Ovenia Oy:stä, Ovenia Isännöinti Oy:stä sekä Realprojekti Oy:stä. Ovenia-konserni vastaa 19 kauppakeskuksen ja 1500 liiketilan hallinnoinnista sekä yli 50 000 asunnon isännöinnistä. Kaikki palvelut tarjotaan kiinteistöjohtamisen ISO 9001 –sertifikaatin mukaisesti. Ovenia-konserni toimii 26 paikkakunnalla ja konsernissä työskentelee yli 500 kiinteistöjohtamisen ammattilaista.
www.ovenia.fi, www.realprojekti.fi

Colliers International Group Inc. lyhyesti
Colliers International Group Inc. (NASDAQ ja TSX: CIGI) on toimialan johtava kansainvälinen kiinteistöjohtamispalveluita tarjoava yritys, jossa työskentelee 15 000 osaavaa ammattilaista 68 maassa. Yhtiössä vallitsee yrittäjähenkinen kulttuuri ja työntekijät omistavat yhtiöstä merkittävän osan. Colliersin ammattilaiset tarjoavat täyden kirjon palveluita kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille ja sijoittajille maailmanlaajuisesti. Palveluihin kuuluvat kiinteistökauppojen, vuokrauksen ja rahoituksen strateginen konsultointi ja toteutus, kansainväliset ratkaisut, kiinteistöjen ja projektien hallinta, työympäristöratkaisut, arviointi ja verokonsultointi, räätälöity tutkimustyö sekä alan kehittämiseen liittyvä konsultointi.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat eri lailla, jakavat hyviä ideoita ja tarjoavat pohdittuja, innovatiivisia neuvoja, jotka auttavat asiakkaita parantamaan menestystään. Colliers on listattu maailman 100 parhaimman ulkoistusyrityksen joukkoon 12 peräkkäisenä vuonna International Association of Outsourcing Professionals –järjestön toimesta, useammin kuin mikään muu kiinteistöpalveluyhtiö. Colliers on myös sijoittunut Commercial Property Executive –julkaisun listalla maailman parhaimmaksi kiinteistöhallintayhtiöksi kahtena vuotena peräkkäin.
www.colliers.com, Twitter @Colliers

Lisätietoja:
Ilkka Hietala, Partner, Vaaka Partners, puhelin: +358 50 358 6929, ilkka.hietala@vaakapartners.fi
Sirpa Ojala, toimitusjohtaja, Ovenia, puhelin: +358 40 566 3466, sirpa.ojala@ovenia.fi

The post VAAKA PARTNERS MYY OVENIAN, SUOMEN JOHTAVAN KIINTEISTÖJOHTAMISPALVELUIDEN TARJOAJAN, COLLIERS INTERNATIONALILLE appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä