Energiakolmio ja Skapat Energia ostivat GreenStreamin välityspalveluliiketoiminnan

/ maanantaina 12.01.2015

Energiakolmio ja Skapat Energia ovat ostaneet ympäristöasiantuntijapalveluita tarjoavan GreenStream Network Oyj:n Suomen ja Euroopan välityspalveluliiketoiminnot. Yrityskauppa koskee GreenStreamin alkuperätakuiden, vihreiden sertifikaattien ja päästöoikeuksien kaupankäynti- ja välityspalveluja. Järjestely vahvistaa Energiakolmion ja Skapat Energian muodostaman asiantuntijakonsernin palvelutarjontaa voimakkaasti kasvavilla ympäristö- ja energiahyödykemarkkinoilla.

Energiakolmio ja Skapat Energia yhdistyivät viime syksynä markkinoiden johtavaksi riippumattomaksi energiahallinnan asiantuntijayritykseksi. Konsernin toimitusjohtaja Tommi Vekka toteaa, että GreenStreamin välityspalvelujen ostaminen sopii hyvin uuden konsernin kasvustrategiaan.

– GreenStream on ollut Pohjois-Euroopan merkittävin alkuperätakuiden, vihreiden sertifikaattien ja päästökaupan asiantuntija, joten sen välitystiimin erityisosaaminen vahvistaa konserniamme merkittävästi. Meillä on ollut aiemminkin päästökauppapalveluita valikoimissamme, mutta GreenStreamin välitystiimin myötä konserniimme siirtyy lisää huippuosaamista päästökauppamarkkinoista, alkuperätakuista ja vihreistä sertifikaateista. Samoin saamme lisää merkittäviä asiakkuuksia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, Vekka sanoo.

Energiakolmion ja Skapat Energian kasvustrategian perustana on ainutlaatuinen ja kattava energiahallinnan palveluvalikoima, vahva kokemus ja erityisosaaminen energiatehokkuuden ja sähkömarkkinapalveluiden saralla sekä vahvat resurssit palvella erikokoisia organisaatioita Itämeren alueen maissa.

– Tämä on ensimmäinen yritysostomme yhdistymisemme ja pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partnersin mukaantulon jälkeen, joten kauppa varmistaa omalta osaltaan meidän kasvupolkuamme, Vekka kertoo.

Lisätietoja:

Skapat Energia ja Energiakolmio -konsernin toimitusjohtaja Tommi Vekka, p. 050 563 2853, tommi.vekka (a) skapatenergia.fi

GreenStream Network Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Nykänen, p. 040 840 8001, jussi.nykanen (a) greenstream.net

The post Energiakolmio ja Skapat Energia ostivat GreenStreamin välityspalveluliiketoiminnan appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä