Jungle Juice Bar on vuonna 2010 perustettu terveellisiin smoothiesiin ja mehuihin erikoistunut smoothie-baariketju. Yhtiö valmistaa ja myy ilman lisäaineita ja lisättyä sokeria olevia smoothieita ja mehuja asiakkaiden tilauksesta. Kuluttajat arvostavat Jungle Juice Barin konseptia, ja toimitilamarkkinoilla yhtiö pystyy toimimaan joustavasti erilaisissa tiloissa, kuten kauppakeskusten liukuportaiden alla ja käytäväpaikoilla. Jungle Juice Bar voitti Nordic Council of Shopping Centersin Suomen paras retailer – palkinnon vuonna 2016.

 

Vaaka Partnersin sijoitushetkellä smoothie-baareja on Suomessa yhteensä 21 yhdeksällä eri paikkakunnalla. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 8 miljoonaa euroa, ja yhtiöllä oli noin 200 työntekijää.

 

Vaaka Partners sijoitti Jungle Juice Bariin tukeakseen yhtiötä erityisesti kansainvälisessä kasvussa. Vaakan omistuskauden aikana Jungle Juice Barin smoothie-baarien määrää on kasvanut merkittävästi ja ensimmäiset toimipisteet on avattu Tukholmaan. Yhtiön yksinkertainen tuotetarjooma ja liiketoimintakonsepti soveltuvat erinomaisesti kansainvälisen laajentumiseen. Vallitsevat megatrendit kuten kuluttajien kiinnostus terveellistä ruokaa, ulkona syömistä ja mukaan otettavia ”on-the-go”-tuotteita kohtaan tukevat Jungle Juice Barin liiketoimintaa ja kasvua.

 

Yhtiön nimi

Jungle Juice Bar

Sijoitushetki

7/2017

Liikevaihto

15 MEUR (2018)

Diilitiimi

Ville Koskenvuo, Antti Pirskanen, Pipsa Airaksinen