Tietokeskus

Tietokeskus on johtava ICT-infrastruktuuripalvelujen ja -ratkaisujen toimittaja keskisuurille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Läpinäkyvän kuukausiveloitteisen kokonaispalvelun avulla yritys auttaa asiakkaita hyödyntämään uusia IT-teknologioita ja -ratkaisuja kustannustehokkaasti ja joustavasti. Tietokeskus on ylpeä asiakasläheisyydestään ja tarjoaa luotettavuuteen ja avoimuuteen perustuvaan tuen.

Vaakan panos: Kun aloimme työskennellä Tietokeskuksen kanssa vuonna 2016, yrityksessä työskenteli 100 ammattilaista ja sen liikevaihto oli 37 miljoonaa euroa. Autoimme heitä hyödyntämään käynnissä olevan ICT-infrastruktuurimarkkinan muutoksen. Yhdessä kolminkertaistimme yrityksen liikevaihdon ja loimme tarvittavat resurssit ja kyvyt jatkuvaan kasvuun. Tietokeskus työllistää tällä hetkellä noin 300 tietotekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa.

Tulevaisuuden näkymä: ICT-infrastruktuuripalvelujen ja -ratkaisujen markkinat kehittyvät nopeasti Suomessa ja muualla Pohjoismaissa pilvipalveluiden yleistymisen johdosta. Tämä suosii Tietokeskuksen kaltaisia ​​keskisuuria toimittajia, jotka yhdistävät isompien pelaajien kattavan palvelutarjonnan ja luottamuksen pienemmiltä pelaajilta saatavaan joustavuuteen..

Jaa

Faktat

Yritys

Tietokeskus

Aika

10/2016

Liikevaihto

€110m (2019)

Henkilöstö

300

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä