Tietokeskus

Tietokeskus on johtava ICT infrastruktuuripalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja keskisuurille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yhtiön läpinäkyvä kuukausilaskutteinen palvelu auttaa Tietokeskuksen asiakkaita pysymään kustannustehokkaasti ja joustavasti ajan tasalla alati muuttuvassa IT teknologioiden ja ratkaisujen maailmassa. Tietokeskukselle tärkeä arvo on olla lähellä asiakkaitaan ja yhtiö on ylpeä ensiluokkaisista tukipalveluistaan, jotka rakentuvat luottamukselle ja avoimuudelle.

Vaakan panos: Tullessamme mukaan Tietokeskukseen vuonna 2016 yhtiö työllisti 100 asiantuntijaa ja sen liikevaihto oli 37 miljoonaa euroa. Autoimme yhtiötä hyödyntämään ICT infrastruktuurimarkkinoiden murrosta ja yhdessä rakensimme resurssit ja kyvykkyydet kasvuun. Tänään yhtiö työllistää noin 320 ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 82 miljoonaa euroa.

The big picture: ICT infrastruktuurimarkkinat ovat voimakkaassa muutoksessa Suomessa ja Pohjoismaissa pilvipalveluiden yleistymisen myötä. Tämä hyödyttää keskisuuria palvelutarjoajia kuten Tietokeskus, jotka kykenevät yhdistämään ison toimijan laajan osaamisen ja palvelutarjonnan pienemmän toimijan asioinnin helppouteen ja luotettavuuteen.

Jaa

Faktat

Yritys

Tietokeskus

Aika

10/2016

Liikevaihto

€82m (2021)

Henkilöstö

320 (2021)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä