Staria

Staria on suomalainen taloushallinnon palveluyritys ja Pohjoismaiden johtava NetSuite-kumppani, joka tarjoaa kansainväliset taloushallinnon palvelut keskisuurille kasvuyhtiöille jo 35 maahan. Yhtiön uniikissa ONE STOP -konseptissa Suomessa toimiva keskitetty tiimi koordinoi kansainvälisen asiakkaan taloushallinnon 35:ssä maassa sijaitsevan kumppaniverkoston kautta. Muihin palveluihin kuuluvat tietojärjestelmä-, HR- ja palkanlaskentapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka.

Vaakan panos: Työskentelemme Starian kanssa kansainvälisen kasvun vauhdittamisen parissa. Tavoitteenamme on saavuttaa vahva asema kansainvälisten taloushallintopalvelujen tarjoamisessa kasvuyhtiöille Pohjoismaissa sekä kasvattaa yhtiön NetSuite ERP-konsultoinnin liiketoimintaa. Lisäksi jatkamme yhtiön aloittamien NetSuite SaaS-tuoteliiketoimintojen vahvistamista. Yhtiön hallituksessa tukena ovat Vaakan teolliset neuvonantajat; Musti Groupin kansainvälisen kasvun toimitusjohtajana luonut Mika Sutinen sekä digitaalisten palveluiden osaaja ja Magenta Advisoryn perustaja ja entinen toimitusjohtaja Markus Huttunen.

Tulevaisuuden näkymä: kansainvälinen kasvu on elinehto ja tavoite yhä useammalle keskisuurelle yritykselle, täten myös taloushallinnon sujuvuus toimintamaiden välillä korostuu, ja yhtiöt tarvitsevat joustavan ja luotettavan taloushallinnon kumppanin. Starian tarjoamilla ratkaisuilla yhtiöt saavat oikeaa taloushallinnon informaatiota päätöksenteon tueksi aina tarpeen mukaan. Starian tarjoama NetSuite-ratkaisu on nopeasti kasvavan pilvi-ERP -markkinan johtava järjestelmä, ja luo yhtiölle hyvän kilpailuaseman.

Jaa

Faktat

Yritys

Staria

Aika

6/2020

Liikevaihto

€21m (2020)

Henkilöstö

270 (2020)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä