Medbase

Medbase on Pohjoismaiden johtava lääkehoidon päätöksentekoa tukevien tietokantojen toimittaja terveydenhuollon ammattilaisille – auttaen ammattilaisia määräämään turvallisia ja tehokkaita lääkkeitä potilailleen. Medbasen tunnetuin tietokanta INXBASE tarjoaa tietoa lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja on terveydenhuollon ammattilaisten päivittäisessä käytössä Suomessa ja ulkomailla. Medbasen korkeaa tieteellistä laatua edustavat tietokannat kattavat lääkehoidon keskeiset osa-alueet.

Vaakan panos: Yhdessä Vaaka Partnersin kanssa Medbase ja sen perustajat tavoittelevat kansainvälisen kasvun vauhdittamista ja kliinisen päätöksenteon parantamista laajentamalla käyttäjäystävällisen lääkeinformaation saatavuutta Euroopassa. Medbase on palkannut lisää osaajia nykyiseen huipputiimiin kansainvälisen laajentumisen mahdollistamiseksi ja korkean tieteellisen laadun takaamiseksi.

Tulevaisuuden näkymä: Tahattomat, mutta estettävissä olevat lääkkeiden haittavaikutukset ovat kasvava maailmanlaajuinen ongelma, joka lisää kuolleisuutta ja sairastuvuutta sekä kustannuksia terveydenhuollossa. Saatavilla olevien hoitomuotojen kompleksisuus on luonut tarpeen lääkäreiden päätöksentekoa tukeville järjestelmille, jotka ohjaavat kohti parhaita hoitokäytäntöjä. Medbase tuottaa lääkehoidon päätöksentekoa tukevia tietokantoja terveydenhuollon ammattilaisille ympäri Eurooppaa.

Jaa

Faktat

Yritys

Medbase

Aika

02/2022

Liikevaihto

€4m (2023)

Henkilöstö

10

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä