Kotikatu

Kotikatu on johtava kiinteistönhuoltopalvelujen tarjoaja Suomessa. Kotikatu palvelee ensisijaisesti asunto-osakeyhtiöitä tarjoamalla asukkaille mukavan, hyvin hoidetun elinympäristön ja toimittamalla kustannustehokkaita kunnossapitopalveluita, jotka takaavat kiinteistön pitkäaikaisen arvon ja vetovoiman. Yrityksen vahvuutena on kyky yhdistää paikallisen huoltoyhtiön joustavuutta kansallisen yrityksen luotettavuuteen, palveluvalikoimaan ja resursseihin.

Vaakan panos: Kumppanuutemme Kotikadun kanssa alkoi vuonna 2015, kun kehitimme yhdessä yrityksen perustajien kanssa kasvustrategian, joka hyödynsi heidän ainutlaatuista liiketoimintamalliaan ja auttoi yhtiötä kasvamaan Suomen markkinajohtajaksi. Vuodesta 2015 lähtien Kotikatu on nelinkertaistanut liikevaihtonsa yli 100 miljoonaan euroon ja laajentanut palvelun kattavuutta ostamalla yli 30 kunnossapitoyritystä eri puolilta Suomea.

Tulevaisuuden näkymä: Suomessa asuinkiinteistöjen kiinteistöhuollon markkinat ovat noin miljardi euroa. Markkinat ovat erittäin pirstoutuneet, tyypillisesti huoltoyrityksen liikevaihto on alle 2 miljoonaa euroa. Siksi innovatiiviset yritykset, kuten Kotikatu, voivat hyötyä muuttuvista asiakasvaatimuksista liittyen muun muassa digitalisaatioon ja palvelutarjontaan, ja kasvattaa siten markkinaosuutta.

Jaa

Faktat

Yritys

Kotikatu

Aika

2/2015

Liikevaihto

€110m (2020PF)

Henkilöstö

1500

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä