Kotikatu

Kotikatu on johtava kiinteistönhuoltopalvelujen tarjoaja Suomessa. Kotikatu palvelee ensisijaisesti asunto-osakeyhtiöitä tarjoamalla asukkaille mukavan, hyvin hoidetun elinympäristön ja toimittamalla kustannustehokkaita kunnossapitopalveluita, jotka takaavat kiinteistön pitkäaikaisen arvon ja vetovoiman. Yrityksen vahvuutena on kyky yhdistää paikallisen huoltoyhtiön joustavuutta kansallisen yrityksen luotettavuuteen, palveluvalikoimaan ja resursseihin.

Vaakan panos: Kumppanuutemme Kotikadun kanssa alkoi vuonna 2015, kun kehitimme yhdessä yrityksen perustajien kanssa kasvustrategian, joka hyödynsi heidän ainutlaatuista liiketoimintamalliaan ja auttoi yhtiötä kasvamaan Suomen markkinajohtajaksi. Vuoteen 2020 mennessä Kotikatu oli nelinkertaistanut liikevaihtonsa yli 100 miljoonaan euroon ja laajentanut palvelun kattavuutta ostamalla yli 30 kunnossapitoyritystä eri puolilta Suomea. Autoimme yhtiötä myös rakentamaan yrityskauppakyvykkyyden itselleen ja se on nykyään yksi prosessi ja osaaminen muiden joukossa.

Tulevaisuuden näkymä: Kotikadun tarinassa kääntyi uusi lehti keväällä 2020 kun Norvestor osti sekä Kotikadun että PHM Groupin ja yhdisti ne ylivoimaiseksi markkinajohtajaksi Suomessa, tavoitteena kasvun jatkaminen ja Pohjoismaisen fokusoidun kiinteistöhuollon toimijan rakentaminen.

Jaa

Faktat

Yritys

Kotikatu

Aika

2/2015

Irtautuminen

9/2020

Liikevaihto

€120m (2020PF)

Henkilöstö

1700

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä