Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar on Suomen suurin smoothiebaariketju. Yritys on omistautunut käsintehdyille terveellisille ja luonnollisille smoothieille ja mehuille. Jungle Juice Bar on todellinen sekoitus maukasta hyvinvointia ja ketterää konseptia. Baarit operoivat paikoissa, joista et odottaisi saavasi virkistäviä juomia - esimerkiksi kauppakeskuksen liukuportaiden alapuolelta.

Vaakan panos: Kun sijoitimme Jungle Juice Bariin vuonna 2017, Suomessa oli 21 smoothiebaaria yhdeksässä kaupungissa. Nykyään Jungle Juice Barilla on yli 40 baaria.

Missiomme - ensimmäisestä puristuksesta lähtien - on ollut tukea yritystä kasvun hallinnassa. Tarjoamme heille edelleen apua ja resursseja laajentumiseen ja yritystoiminnan kehittämiseen.

Tulevaisuuden näkymä: Kiinnostus luonnollisia ja terveellisiä ruokia ja juomia kohtaan on maailmanlaajuinen megatrendi. Yhä useammat kuluttajat ostavat mielellään take away -tuotteita, jotka tukevat heidän hyvinvointiaan ja liikkuvaa elämäntapaansa. Jungle Juice Barin kaltaiset yritykset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikealla maulla.

Jaa

Faktat

Yritys

Jungle Juice Bar

Aika

7/2017

Liikevaihto

€14m (2023)

Henkilöstö

130

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä