Framery

Framery on maailman johtava äänieristettyjen työtilojen ja puhelinkoppien valmistaja, joka ratkaisee melun ja yksityisen tilan puutteen haasteita avokonttoreissa. Frameryn innovatiiviset ja korkealaatuiset työtilat tukevat työntekijöiden onnellisuutta ja tuottavuutta monissa maailman johtavissa yrityksissä, kuten Microsoft, Puma ja Tesla. Lähes 40 % kaikista Forbes 100 -listauksen yrityksistä käyttää Frameryn koppeja.

Vaakan panos: Työskentelemme yhdessä Frameryn kanssa nopeaa kansainvälistä kasvua tavoitellen, lanseeraten uusia tuotteita ja kasvattaen bränditunnettuutta. Tavoitteenamme on tehdä Framerystä houkutteleva maailmanlaajuinen brändi äänieristettyjen työtilojen työtilojen markkinassa. Tässä meitä tukee omistautunut ryhmä teollisia neuvonantajia, joista jokainen on mestari omilla osaamisalueillaan.

Tulevaisuuden näkymä: Toimistotyöntekijät kaipaavat aktiivisesti häiriöttömiä työtiloja. Yritykset ovat myös tunnistaneet, että työntekijät ovat tuottavimpia, kun heillä on mahdollisuus hallita omaa työympäristöään. Frameryn kaltaiset yritykset auttavat nykyaikaista työpaikkaa muuttumaan parempaan päin.

Jaa

Faktat

Yritys

Framery

Aika

3/2018

Liikevaihto

€94m (2021)

Henkilöstö

400

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä