Foreship

Foreship on arvostettu risteilijäsuunnittelun toimija ja globaalisti johtava yhtiö omalla erikoisalallaan risteilijämodernisaatioiden suunnittelussa ja johtamisessa. Yhtiön palveluksessa on 80 laivasuunnittelijaa, meriteollisuuden insinööriä ja rakennesuunnittelijaa sekä sisustus-, LVIS- ja sähkösuunnittelijaa. Foreshipillä on vahva globaali asema ja referenssejä maailman suurimmilta risteilyvarustamoilta.

Vaakan panos: Yhteistyömme Foreshipin kanssa alkoi vuonna 2019. Tästä lähtien olemme olleet mukana tukemassa yhtiön kasvustrategiaa ja uuden liiketoiminnan kehittämistä. Yhdessä Foreshipin johtoryhmän kanssa olemme jatkaneet yhtiön kansainvälistä laajentumista vahvistaen samalla heidän asemaansa yhtenä johtavista yhtiöistä risteilyalusten suunnittelussa ja elinkaaren hallinnassa.

Tulevaisuuden näkymä: Maailmanlaajuisesti risteilyvarustamot ja telakat etsivät jatkuvasti kustannustehokkaita tapoja rakentaa ja modernisoida aluksia sekä kehittää palveluita, jotka täyttävät kuluttajien muuttuvat odotukset. Huippuosaamisen ja luotettavuuden ansioista vahvoja Foreshipin kaltaisia yhteistyökumppaneita arvostetaan yhä enemmän. COVID-19 on lyhyellä aikavälillä vaikuttanut voimakkaasti risteilymarkkinaan ja Foreshipin liiketoimintaan. Foreshipin strateginen asema asiakkaissa mahdollistaa asiakkaiden tukemisen kriisin jälkeen.

Jaa

Faktat

Yritys

Foreship

Aika

10/2019

Liikevaihto

€10m (2022B)

Henkilöstö

80

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä