Cloudpermit

Cloudpermitin (ent. Evolta) missiona on globaalisti automatisoida rakennuslupien hakemisprosessi lisäämällä radikaalisti läpinäkyvyyttä ja lyhentämällä käsittelyaikoja. Cloudpermit pilvipohjaisen virtuaalisen työtilan ansiosta käyttäjät voivat hallita lupasovelluksia ja suunnitteluasiakirjoja missä ja milloin tahansa. Vähemmän paperityötä tarkoittaa enemmän aikaa rakentaa hienoja asioita.

Vaakan panos: Aloitimme yhteistyön Cloudpermit:in kanssa vuonna 2018, kun alkuperäinen palvelualusta Lupapiste.fi erotettiin Solitasta, yrityksestä, jota me olimme auttaneet matkaamaan digitaalisen muutoksen konsultoinnin mestariksi. Cloudpermit:iä autoimme ensin itsenäistymään yrityksenä ja nyt keskitymme kansainväliseen laajentumiseen.

Nykyään Cloudpermit työllistää 28 ammattilaista ja yrityksellä on toimistot Suomessa ja Kanadassa. Sen liikevaihto on 4 miljoonaa euroa. Lupapalvelua käyttää yli 200 kuntaa Suomessa ja Ontariossa, Kanadassa asiakkaita on yli 10 kappaletta.

Tulevaisuuden näkymä: Rakennuslupakäsittely on kypsä digitaaliseen muutokseen globaalisti. Maankäytön ja rakennuslupien hallinnasta vastaavien viranomaisten on palveltava kansalaisia ​​paremmin, samalla kun ne käyttävät sisäisiä resurssejaan tehokkaammin. Myös elinympäristömme digitaalisten mallien käyttötapoja on yhä enemmän ja ne edellyttävät digitaalisia rakennussuunnitelmia. Tämä muutos vaikuttaa rakennusteollisuuteen ja tapoihin, joilla rakennamme modernia yhteiskuntaa.

Jaa

Faktat

Yritys

Cloudpermit

Aika

Irtautuminen Solitasta 1/2018

Liikevaihto

€4.3m (2019)

Henkilöstö

28

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä