Cloudpermit

Cloudpermitin missiona on automatisoida rakennuslupien hakemisprosessi ja lisätä radikaalisti läpinäkyvyyttä sekä lyhentää käsittelyaikoja. Cloudpermitin pilvipohjaisen virtuaalisen työtilan ansiosta käyttäjät voivat hallita lupasovelluksia ja suunnitteluasiakirjoja missä ja milloin tahansa. Vähemmän paperityötä tarkoittaa enemmän aikaa rakentaa hienoja asioita. Nykyään Cloudpermit toimii Suomessa, Kanadassa ja USAssa. Sen liikevaihto oli 12 miljoonaa euroa vuonna 2023. Lupapalvelua käyttää yli 200 kuntaa Suomessa ja Pohjois-Amerikassa asiakkaita on jo merkittävästi Suomea enemmän.

Vaakan panos: Aloitimme yhteistyön Cloudpermitin kanssa vuonna 2018, kun alkuperäinen palvelualusta Lupapiste.fi erotettiin Solitasta. Solitaa olimme auttaneet sen matkalla mestariksi digitaalisen liiketoiminnan konsultoinnissa. Aluksi autoimme Cloudpermitia itsenäistymisessä omaksi yritykseksi ja nyt keskitymme tukemaan yhtiön kansainvälistä laajentumista.

Tulevaisuuden näkymä: Rakennuslupakäsittely on kypsä digitaaliseen muutokseen globaalisti. Maankäytön ja rakennuslupien hallinnasta vastaavien viranomaisten on palveltava kansalaisia ​​npeammin ja paremmin sekä samaan aikaan parannettava oman toimintansa kustannustehokkuutta. Myös elinympäristömme digitaalinen mallinnus yleistyy ja se edellyttävät aidosti digitaalisia tietomallipohjaisia rakennussuunnitelmia. Tämä merkittävä murros on mahdollinen ainoastaan Cloudpermitin kaltaisen palvelun avulla.

Jaa

Faktat

Yritys

Cloudpermit

Aika

Irtautuminen Solitasta 1/2018

Liikevaihto

€12m (2023)

Henkilöstö

73

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä