EnerKey

EnerKey on Suomessa markkinajohtaja ohjelmistoratkaisuissa, jotka seuraavat, raportoivat ja hallitsevat liike-, toimisto- ja asuinkiinteistöjen energiankulutusta ja -päästöjä. EnerKeyn energianhallintajärjestelmiä käytetään yli 15 000 rakennuksessa ja 100 000 mittauspisteessä, joista jokainen optimoi energiatehokkuuden ja kestävyyden koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Vaakan panos: Yhdistimme vuonna 2014 Skapat Energian ja Energiakolmion rakentamaan Enegiaa, Suomen johtavaa energiapalveluyritystä. Yhtiö uudisti strategiaansa vuonna 2017, minkä jälkeen toteutettiin useita yrityskauppoja. Näin syntyi EnerKey – energian tiedonhallinnan ohjelmistopalveluihin keskittynyt yhtiö. Nykyään EnerKeyn palveluksessa on noin 60 energianhallinnan ammattilaista, jotka työskentelevät kanssamme nopeuttaakseen yrityksen kasvua Pohjoismaissa ja kehittääkseen sen palvelutarjontaa.

Tulevaisuuden näkymä: Asuin- ja julkisten kiinteistöjen digitalisointi jatkaa kasvuaan lähes eksponentiaalisesti Pohjois-Euroopassa. Älykkäät verkkoratkaisut ja reaaliaikainen energiankulutuksen seuranta johtavat kestävämpään asunto- ja rakennuskantaan.

Jaa

Faktat

Yritys

EnerKey

Aika

Spin-off Enegiasta 11/2017 (alkuperäinen Enegia-sijoitus 2014)

Liikevaihto

€6.2m (2020)

Henkilöstö

61

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä