Urheilulattiat-Indoors Oy osaksi Unisport-konsernia

Ajankohtaista / torstaina 16.11.2017

Suomen johtava urheilulattioita ja -päällysteitä tarjoava Urheilulattiat-Indoors Oy siirtyy osakekaupan myötä osaksi Unisport-konsernia. Unisport tarjoaa markkinoiden laajimman tuote- ja palvelukokonaisuuden urheilurakentamisen toimialalla Suomessa ja Pohjoismaissa. Urheilulattiat-Indoors Oy vahvistaa Unisportin tarjontaa varsinkin sisäliikuntakohteissa Suomessa.

”Unisport tuottaa laadukkaiden, jatkuvasti kehittyvien tuotteiden ja palveluiden kautta merkittävää lisäarvoa asiakkaansa toimintaan. Urheilulattiat-Indoors Oy tuo meille lisää osaamista ja resursseja, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin”, Unisport Suomen maajohtaja Pekka Elo sanoo.

Urheilulattiat-Indoors Oy:n urheilulattioihin ja -päällysteisiin liittyvä vankka osaaminen ja kokemus tuovat Unisportin tuote- ja palvelukokonaisuuteen lisää kattavuutta. Unisportin tavoitteena on tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaisesti saman katon alta kaikki tuotteet ja palvelut, joita liikuntapaikoilla tarvitaan.

Omistusmuutoksen jälkeen Urheilulattiat-Indoors Oy jatkaa liiketoimintaansa suunnitelmien mukaisesti. Urheilulattiat-Indoors Oy:n vahvat tuotemerkit (mm. Pulastic-massalattiat, Gerflor Taraflex, Robbins- ja Boen-puujoustolattiat, Regupol Everroll -kumipäällystelattiat) sekä kokemus ja osaaminen urheilulattioissa ja -päällysteissä vahvistavat Unisportin markkina-asemaa Suomessa varsinkin sisäliikuntakohteissa.

Osakekaupan jälkeen Urheilulattiat-Indoors Oy:n toimitusjohtaja Juhana Pernaa jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Pernaa toimii jatkossa myös Unisport Suomen sisäliikuntaprojektien myyntijohtajana.

”Yhdessä voimme jatkaa asiakkaidemme palvelemista entistä vahvempina. Yhteinen tavoite, molemminpuolinen luottamus ja osaamisen arvostus ovat niitä asioita, joiden pohjalta on hyvä ponnistaa kohti uusia tavoitteita asiakkaan hyväksi”, Juhana Pernaa, Urheilulattiat-Indoors Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

”Kokoamme Unisport-konserniin urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen johtavia toimijoita. Niiden vahvat tuotemerkit näkyvät edelleen, sillä asiakkaamme arvostavat niitä, Unisport-konsernin toimitusjohtaja Mikko Kilpeläinen sanoo.

Lisätietoja:

Juhana Pernaa, toimitusjohtaja, Urheilulattiat-Indoors Oy, puh. 045 875 2700
Mikko Kilpeläinen, toimitusjohtaja, Unisport-Saltex Oy, puh. 050 542 5884

Unisport on urheilu- ja liikuntapaikkojen toimittaja ja markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima.

Unisport-konserni sai alkunsa Unisport-Saltex Oy:n ja Kerko Group Oy:n yhdistyessä vuonna 2016. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 130 miljoonaa euroa (pro forma). Yhtiöllä on n. 300 työntekijää, 23 toimipistettä ja neljä tuotantoyksikköä kahdeksassa maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Unisportin tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Latviassa, Puolassa ja Alankomaissa täydentävät toisiaan tuotetarjonnan osalta ja maantieteellisesti. https://www.unisport.com/fi

Pro forma -liikevaihto on 125 miljoonaa euroa ja yrityksellä on 300 työntekijää kahdeksassa eri maassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yrityksen tavoitteena on saavuttaa merkittävä myynnin kasvu ja tulla johtavaksi Pohjois-Euroopan kokonaistoimittajaksi, jonka konsepti tarjoaa parhaat olosuhteet niin urheilijoille kuin katsojillekin.

The post Urheilulattiat-Indoors Oy osaksi Unisport-konsernia appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä