Tietokeskus Yhtiöt ostaa SystemaStore Oy:n ja laajenee kaupalla Ouluun ja Kemiin

Ajankohtaista / maanantaina 13.03.2017

Jatkuvasti muuttuvat IT-palvelu- ja IT-infrastruktuurimarkkinat Suomessa suosivat keskittymistä ydinosaamiseen. Tietokeskuksen ydinosaamista on yritysten ja julkisten tahojen laadukas ja notkea palvelu, ja nyt sitä saa myös Keski-Suomesta.

Tietokeskus Yhtiöt on ostanut SystemaStore Oy:n osakekannan.

Tietokeskus Yhtiöt on nauttinut koko 2000-luvun hallitusta ja vahvasta kasvusta ja ylittää kuluvalla tilikaudella 60 miljoonan liikevaihdon. Kaiken takana on keskisuuren palveluyrityksen notkeus toteuttaa palveluja tavalla, jota harva tarjoaa – ja vielä harvempi pystyy toteuttamaan. Vuoden 2016 lopulla pääomasijoittaja Vaaka Partners tuli Tietokeskus Yhtiöiden pääomistajaksi ja kaupan myötä saimme entistä paremmat edellytykset toteuttaa laajennussuunnitelmiamme.

SystemaStoren vahva paikallinen asema sopii Tietokeskuksen strategiaan erinomaisesti ja maantieteellinen sijainti on jatkoa Keski-Suomen valloituksellemme, joka aloitettiin elokuussa avaamalla Tietokeskus Kokkolaan”, Tietokeskus Yhtiöiden toimitusjohtaja Tuomas Kaukinen kertoo.

”Vaikka tullaan osaksi valtakunnallista toimijaa, niin edelleen toiminta jatkuu vahvasti myös paikallisena osaajana tuttujen henkilöiden kanssa. Asiantuntijapalvelumme saavat tuekseen koko Tietokeskuksen osaamisen yli 130 asiantuntijan muodossa. Kaupan myötä pystymme vastaamaan yhä suurempien yritysten sekä julkishallinnon IT-ulkoistustarpeisiin”, sanoo Systemastore Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Kauvosaari.

Nyt toteutetussa yrityskaupassa myyjänä toimi Partnera Oy, joka aiemmin omisti SystemaStoren osakekannan kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Tuomas Kaukinen, toimitusjohtaja, Tietokeskus Yhtiöt Oy
Puh. +358 40 845 4012

Jyrki Kauvosaari, toimitusjohtaja, Systemastore Oy
Puh +358 400 344 853

Tietokeskus Yhtiöt

Tietokeskus on vuonna 1989 alkunsa saanut suomalainen it-infrastruktuuriratkaisujen, -tuotteiden ja -palveluiden kokonaistoimittaja. Palvelemme yritys- ja kuntasektoria sekä korkeatasoista palvelua haluavia asiakkaita seitsemällä paikkakunnalla runsaan sadan ammattitaitoisen hengen voimin. Tietokeskuksen RESURSSI-palvelukonsepti on räätälöitävä IT-palvelupaketti, joka sopii jokaisen yrityksen tarpeisiin yksittäisprojekteista vuosisopimuksiin. Palvelumme keskus on oma tietoturvallinen ja suomalainen konesali. Tietokeskus on myös useiden kuntien sopimustoimittaja ja valtionhallinnon sopimustoimittajan jälleenmyyjä valtionhallinnolle ja -yksiköille. Suomen paras asiakaspalvelu ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ovat vahvin valttimme.
tietokeskus.com

SystemaStore Oy

SystemaStore on valtakunnallisesti palveleva tietotekniikan erikoisosaaja ja alueellinen markkinajohtaja PK-yritysten tietotekniikkajärjestelmien ja -palveluiden toimittajana. Tarjoamme kokonaisvaltaista ICT-palvelua. Olemme aina asiakkaan aitona kumppanina, joka tukee ja tehostaa liiketoimintaa tarjoamalla toimivimmat tietotekniset ratkaisut – helposti ja vaivattomasti. SystemaStoressa yhdistyy neljän yrityksen osaaminen laitteiden ja palveluiden myynnissä sekä tuottamisessa. Meillä on yli 80 vuoden kokemus laitemyynnistä ja verkkokauppamme on palvelut asiakkaitamme yli 10 vuotta. SystemaStoren toimintahistoria yltää aina vuoteen 1931 konttori- ja toimistotarvikkeiden myyjänä.
www.systemastore.com

The post Tietokeskus Yhtiöt ostaa SystemaStore Oy:n ja laajenee kaupalla Ouluun ja Kemiin appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä