Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen

/ maanantaina 07.10.2013

Isännöintiyritys Mikkelin Asuntokeskus on siirtynyt Ovenia Isännöinnin omistukseen. Alan yritysten yhdistyminen liittyy Mikkelin Asuntokeskuksen omistajien haluun löytää toiminnalle jatkaja, joka tuo lisää resursseja toiminnan kehittämiseen.

Suomen suurimpiin isännöintiyrityksiin kuuluva Ovenia Isännöinti on ostanut Mikkelin Asuntokeskuksen ja nousee talousalueen johtavaksi isännöintipalveluiden tarjoajaksi. Se tulee jatkossa vastaamaan alueella noin kolmestasadasta kiinteistöstä, joissa on yhteensä noin 6 500 huoneistoa.

Ovenia Isännöinti vahvistaa yritysostolla paikallista toimintaansa. ”Strategiamme on toimia lähellä asiakkaita, ja tarjota valtakunnallisen organisaation edut ja hyödyt”, kertoo Ovenian Isännöinnnin Itä- ja Keski-Suomen aluepäällikkö Atte Ojanen. ”Kaupan myötä saamme joukkoomme isännöintialan parhaita ammattilaisia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista paikallista palvelua”.

Isännöintityö kehittyy vaativuuden kasvaessa

”Oveniaan liittyminen vahvistaa palveluvalikoimaamme ja tukee henkilöstön ammattitaidon kehittämistä”, kertoo Mikkelin Asuntokeskuksen toimitusjohtaja Juhani Kortelainen.

”Varsinkin korjausrakentaminen ja energiatehokkuus laajentavat isännöitsijän työnkuvaa ja vaativat paljon uutta osaamista. Monipuolisuuden ja vaativuuden kasvu tekee isännöinnistä varmasti kiinnostavan työpaikan tulevaisuudessa”, kertovat Atte Ojanen ja Juhani Kortelainen.

Molempien toimistojen toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan ja toimintoja aletaan yhdistämään vaiheittain vuoden 2014 aikana. Yhdistämisen jälkeen Atte Ojanen keskittyy Itä- ja Keski-Suomen aluepäällikön tehtäviin ja Juhani Kortelainen vastaa Mikkelin toimistosta.

Ovenia Isännöinnin ja Mikkelin Asuntokeskuksen asiakkaille palvelut ja yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Alueen johtavana isännöintiyrityksenä Ovenia tulee sopimaan lisää paikallisia puitesopimuksia, jotka hyödyttävät sekä asiakkaita että paikallisia yhteistyökumppaneita.

Yrityskauppa on osa Ovenia Isännöinnin kasvusuunnitelmaa

”Mikkelin Asuntokeskuksen yrityskauppa on jatkumoa yhdessä pääomistajamme Vaaka Partnersin kanssa tehtyä kasvu- ja liiketoimintasuunnitelmaa. Toteutimme alkuvuonna vastaavan yrityskaupan Hyvinkäällä, jossa molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä tuloksiin”, toteaa Ovenia Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Vesa Havukainen.

Lisätietoja:

Atte Ojanen, aluepäällikkö, Ovenia Isännöinti Oy, puh. 0201 774 359, atte.ojanen( a)ovenia.fi
Juhani Kortelainen, toimitusjohtaja, Mikkelin Asuntokeskus Oy, puh. 044 321 5112, juhani.kortelainen( a)mikkelinasuntokeskus.fi
Vesa Havukainen, toimitusjohtaja, Ovenia Isännöinti Oy, puh. 0400 260 626, vesa.havukainen( a)ovenia.fi

Ovenia lyhyesti

Ovenia Group on Suomen johtava kiinteistönjohto-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja, jonka muodostavat toimitilapalveluita tarjoava Ovenia Oy sekä Ovenia Isännöinti Oy ja Realprojekti Oy. Ovenia Group vastaa 9 kauppakeskuksen ja 6000 toimitilan ylläpidosta sekä yli 60 000 asunnon hallinnoinnista. Kaikki palvelut tuotetaan kiinteistöjohtamisen ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Ovenia Groupin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 40 miljoonaa euroa. Yritys toimii 21 paikkakunnalla Suomessa ja työllistää runsaat 500 kiinteistöalan ammattilaista.

www.ovenia.fi
www.oveniaisannointi.fi
www.realprojekti.fi

Mikkelin Asuntokeskus lyhyesti

Mikkelin Asuntokeskus Oy on auktorisoitu isännöitsijätoimisto, joka on toiminut Mikkelin seudulla jo 20 vuotta ja sillä on tällä hetkellä 110 isännöintikohdetta. Yrityksen palveluksessa on 10 isännöintialan ammattilaista vastaamassa taloyhtiöiden talouden, hallinnon, tekniikan ja kunnossapidon tehtävistä.

The post Ovenia Isännöinti osti Mikkelin Asuntokeskuksen appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä