Ovenia Isännöinti ostaa nopeasti kasvavan Verkkoisännöinti.fi:n

/ maanantaina 09.12.2013

Ovenia Isännöinti ostaa nopeasti kasvavan Verkkoisännöinti.fi Oy:n ja kaksinkertaistaa liiketoimintansa pääkaupunkiseudulla.

Suomen johtaviin isännöintiyrityksiin kuuluva Ovenia Isännöinti ostaa vuonna 2007 perustetun Verkkoisännöinti.fi Oy:n, joka työllistää 30 henkilöä pääkaupunkiseudulla. Yrityskaupassa Timo Metsälä ja Mikko Kalmanlehto myyvät Verkkoisännöinti.fi:n koko osakekannan ja heistä tulee Ovenia Group Oy:n osakkaita.

Verkkoisännöinti.fi:n toimitusjohtajana jatkavasta Timo Metsälästä tulee Ovenia Isännöinnin johtoryhmän jäsen sekä pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien isännöintiliiketoiminnasta vastaava aluejohtaja. Verkkoisännöinti.fi jatkaa toimintaansa omalla brändillään. Kaupalla ei ole vaikutusta Verkkoisännöinti.fi:n toimintaan pääkaupunkiseudulla ja työ- ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan.

– Ovenia on isännöintitoimialan johtava kehittäjä ja Verkkoisännöinnin kanssa näytämme tietä, sanoo Ovenian konsernijohtaja Jan-Martin Börman.

Ovenia vahvistaa verkkopalveluosaamistaan ja markkinaosuuttaan

Isännöintiliitto valitsi Verkkoisännöinti.fi:n vuoden isännöintiyritykseksi 2013. Verkkoisännöinti.fi tunnetaan uudesta toimintatavasta, jossa yhdistyvät läheinen kontakti asiakkaaseen ja läpinäkyvyyttä lisäävät verkkopalvelut.

– Ovenia kehittää voimakkaasti isännöinnin palveluita ja Verkkoisännöinti.fi nopeuttaa merkittävästi uuden valtakunnallisen isännöintikonseptimme palvelumuotoilua ja käytäntöön vientiä, Jan-Martin Börman kertoo.

– Olemme tyytyväisiä saadessamme Verkkoisännöinti.fi:n osaksi Oveniaa. Innovatiivisena alan kehittäjänä yhtiö sopii mainiosti Ovenian strategiaan. Vahvistamme resurssejamme verkkoliiketoiminnassa ja taloyhtiöiden palvelijana. Kauppa kaksinkertaistaa isännöintiliiketoimintamme pääkaupunkiseudulla, Ovenia Isännöinnin vt. toimitusjohtaja Vesa Havukainen kertoo.

– Meidän oli helppoa löytää yhteinen sävel, sillä kannattava kasvu ja markkinoiden paras asiakastyytyväisyys ovat yhteiset tavoitteemme, Vesa Havukainen painottaa.

– Liittyminen Oveniaan on hieno osoitus työmme onnistumisesta ja ruokkii ammatillista
kunnianhimoamme. Oveniassa pääsemme kehittämään Verkkoisännöinnin toimintamalleja valtakunnallista markkinaa varten, sanovat Verkkoisännöinti.fi:n perustajat Timo Metsälä ja Mikko Kalmanlehto.

– Suomen suurimman kiinteistöalan konsernin osana pystymme vaikuttamaan nopeimmin isännöintityön arvostuksen ja toimintamallien kehittymiseen. Isännöinti toimialana muuttuu ja me muutamme sitä. Uusina ovenialaisina tulemme varmistamaan, että muutoksen toimialalla tekevät alan parhaat työntekijät ja tyytyväisimmät taloyhtiöasiakkaat, Metsälä ja Kalmanlehto toteavat.

– Ovenia Isännöinti on aiemmin tänä vuonna kasvanut ostamalla hyvinkääläisen Isännöinti Nordlundin ja Mikkelin Asuntokeskuksen. Yrityskaupat ovat osa strategista kasvusuunnitelmaamme, jota olemme toteuttaneet pääomistajamme Vaaka Partnersin tukemana. Yritysostot, orgaaninen kasvu sekä isännöintipalveluiden uudelleenmuotoilu ovat ne keinot, joilla saavutamme lähivuosien kasvutavoitteemme, toteaa konsernijohtaja Jan-Martin Börman.

Lisätietoja:

Jan-Martin Börman, konsernijohtaja, Ovenia Group Oy, puh. 0500 456960, jan-martin.borman (a) ovenia.fi
Vesa Havukainen, vt. toimitusjohtaja, Ovenia Isännöinti Oy, puh. 0400 260 626, vesa.havukainen (a) ovenia.fi
Timo Metsälä, toimitusjohtaja, Verkkoisännöinti.fi Oy, puh. 044 051 2867, timo.metsala (a) verkkoisannointi.fi

Ovenia

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistönjohto-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja, jonka muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, toimitilapalveluita tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluita tarjoava Ovenia Isännöinti Oy sekä kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy. Ovenia-konserni vastaa 12 kauppakeskuksen ja 6000 toimitilan ylläpidosta sekä yli 66 000 asunnon hallinnoinnista. Kaikki palvelut tuotetaan kiinteistöjohtamisen ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Ovenia-konserni toimii 21 paikkakunnalla Suomessa ja työllistää runsaat 500 kiinteistöalan ammattilaista.

www.ovenia.fi
www.oveniaisannointi.fi
www.realprojekti.fi

Verkkoisännöinti.fi

Verkkoisännöinti.fi Oy on isännöinnin palveluyritys, jonka toiminta perustuu nykyaikaisiin toimintatapoihin, ammattitaitoiseen verkkoviestinnän hyödyntämiseen, suunnitelmallisuuteen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Yritys työllistää noin 30 henkilöä pääkaupunkiseudulla ja sen liikevaihto on noin 2,3 miljoonaa euroa (2013).

www.verkkoisannointi.fi

The post Ovenia Isännöinti ostaa nopeasti kasvavan Verkkoisännöinti.fi:n appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä