A-Insinöörien vastuullisuusraportti vuodelta 2022 on julkaistu

Vastuullisuus / keskiviikkona 22.03.2023

A-Insinöörit julkaisi tällä viikolla vuoden 2022 vastuullisuusraportin. Vastuullisuus on keskeinen osa yhtiön strategiaa, toimintaa ja tavoiteasetantaa. Ympäristöjalanjäljen lisäksi A-Insinöörit on alkanut mittaamaan myös isompien hankkeiden kädenjälkeä:

Tavoitteenamme on ottaa asiakkaan hankkeissa keskeinen rooli myös kestävän kehityksen toteutumisesta. Ryhdymme mittaamme ympäristökädenjälkemme kaikissa isommissa hankkeissa, jotta voimme osoittaa miten olemme tässä onnistuneet – yhdessä asiakkaan ja muun hanketiimin kanssa.

kertoo yhtiön toimistusjohtaja Kari Kauniskangas.

Klikkaa tästä lukeaksesi A-Insinöörien vastuullisuusraportti 2022.

AINS Group lyhyesti

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, jossa luova ja luotettu asiantuntijajoukko auttaa asiakkaita onnistumaan rakennus- ja kiinteistöhankkeissa. Lähtökohta hankkeissa on poikkeuksellinen ihmis- ja yhteistyökeskeisyys, jossa korostuu toimiva, aktiivinen vuorovaikutus kaikkien hankkeeseen osallistuvien kanssa. Asiat tehdään yhdessä ja paremmin, ja samalla haastetaan koko alaa uudistumaan perinteisestä sopimusjohtamisesta ihmisbisnekseksi.

AINS.fi

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä