A-Insinöörien vastuullisuusraportti 2021 kertoo kuluneen vuoden edistyksestä ja tulevista suunnitelmista

Vastuullisuus / tiistaina 12.04.2022

Vaaka -yhtiö A-Insinöörit julkaisi maaliskuussa vuoden 2021 vastuullisuusraporttinsa. Raportilla yhtiö kertoo vuoden aikana saavutetusta edistyksestä vastuullisuustyössä, sekä avaa tulevia suunnitelmia ja tavoitteita, joista yhtenä on yhtiön tiekartta kohti hiilineutraaliutta.

A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen avaa vastuullisuuden merkitystä yhtiön liiketoiminnan näkökulmasta: "Yritysten, erityisesti asiantuntijayritysten, kuuluu tuottaa myönteisiä vaikutuksia ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Miksi tämä on niin merkityksellistä juuri meillä?"

Koska rakennetun ympäristön asiantuntijoilla, arkkitehdeilla, suunnittelijoilla ja projektiluotseilla on aito mahdollisuus vaikuttaa ihmisten toiminnan puitteisiin ja sitä kautta myös luonnonympäristöön ja sosiaaliseen ympäristöön.

Klikkaa tästä lukeaksesi A-Insinöörien Vastuullisuusraportti 2021.

AINS Group lyhyesti

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, jossa luova ja luotettu asiantuntijajoukko auttaa asiakkaita onnistumaan rakennus- ja kiinteistöhankkeissa. Lähtökohta hankkeissa on poikkeuksellinen ihmis- ja yhteistyökeskeisyys, jossa korostuu toimiva, aktiivinen vuorovaikutus kaikkien hankkeeseen osallistuvien kanssa. Asiat tehdään yhdessä ja paremmin, ja samalla haastetaan koko alaa uudistumaan perinteisestä sopimusjohtamisesta ihmisbisnekseksi.

AINS.fi

Jaa

Yhteystiedot

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä