3 Step IT:n IT-ulkoistusasiakkuudet Tietokeskus Yhtiöille

Ajankohtaista / perjantaina 27.01.2017

Jatkuvasti muuttuvat it-palvelu- ja it-infrastruktuurimarkkinat Suomessa suosivat keskittymistä ydinosaamiseen

3 Step IT Oy ja Tietokeskus Yhtiöt ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa 3 Step IT:n nykyiset IT-ulkoistusasiakkuudet siirtyivät Tietokeskus Yhtiöille 23.1.2017 alkaen.

Liiketoimintakaupan perusteella siirtyvät 3 Step IT:n ulkoistuspalvelut kattavat konesali- ja lähitukea koskevien palveluiden tuottamisen asiakkaille. Ulkoistuspalvelut ovat vahvassa kasvussa olevien Tietokeskus Yhtiöiden ydinliiketoimintaa, joten muutos varmistaa asiakkaille laadukkaat palvelut sekä niiden pitkäjänteisen kehittämisen.

”Olemme syksyn aikana tarkentaneet strategiaamme ja päättäneet keskittyä ydinpalveluidemme, IT-laitteiden elinkaarenhallinnan, kehittämiseen ja tarjoamiseen. Toimintamme keskittyy kolmeen ydinpalveluun; rahoitukseen, käytönaikaiseen hallintaan sekä laitteiden tietoturvalliseen käytöstä poistoon ja jälleenmyyntiin. Olemme tyytyväisiä saadessamme ulkoistuspalveluille niihin erikoistuneen jatkajan. Näin asiakkaamme saavat myös tulevaisuudessa parasta palvelua ja palvelun kehittäminen jatkuu edelleen Tietokeskuksen asiantuntijoiden voimin”, 3 Step IT Oy:n toimitusjohtaja Marko Tarkiainen kertoo.

”Tietokeskus Yhtiöt on nauttinut koko 2000-luvun hallitusta ja vahvasta kasvusta ja teki kesäkuussa 2016 päättyneellä tilikaudellaan yli 36 miljoonan euron liikevaihdon. Kaiken takana on keskisuuren palveluyrityksen notkeus toteuttaa palveluja tavalla, jota harva tarjoaa – ja vielä harvempi pystyy toteuttamaan. Vuoden 2016 lopulla pääomasijoittaja Vaaka Partners tuli Tietokeskus Yhtiöiden pääomistajaksi ja kaupan myötä saimme entistä paremmat edellytykset toteuttaa laajennussuunnitelmiamme.

Meille siirtyvä liiketoiminta on Tietokeskuksen ydinliiketoimintaa. Uskon, että tämä on paras mahdollinen uutinen asiakkaille ja työntekijöille. Tämä siirto vahvistaa myös Tietokeskuksen toimintamahdollisuuksia tulevaisuudessa”, Tietokeskus Yhtiöiden toimitusjohtaja Tuomas Kaukinen kertoo.

Ulkoistusliiketoiminnan myynti ei aiheuta muutoksia 3 Step IT:n nykyisille asiakkaille. Nykyinen ulkoistuspalveluista vastaava henkilöstö siirtyy Tietokeskus Yhtiöiden palvelukseen 23.1.2017 alkaen.

Lisätietoja: Marko Tarkiainen, toimitusjohtaja, 3 Step IT Oy Puh. +358 45 892 6901
Tuomas Kaukinen, toimitusjohtaja, Tietokeskus Yhtiöt Oy Puh. +358 40 845 4012

3 Step IT

3 Step IT on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta it-yrityksestä. Yritys on keskittynyt it-laitteiden elinkaaren hallintaan tietotekniikan vuokrauksesta hallinnointiin ja käytettyjen laitteiden jälleenmyyntiin. Yrityksellä on noin 4000 puitesopimusasiakasta ja yli 1,65 miljoonaa laitetta rekisterissä. Käytettyjä laitteita myytiin viime vuonna 312 000, mikä on yli 95 % asiakkailta palautuneista laitteista. http://www.3stepit.fi

Tietokeskus Yhtiöt Tietokeskus on vuonna 1989 alkunsa saanut suomalainen it-infrastruktuuriratkaisujen, -tuotteiden ja -palveluiden kokonaistoimittaja. Palvelemme yritys- ja kuntasektoria sekä korkeatasoista palvelua haluavia asiakkaita seitsemällä paikkakunnalla runsaan sadan ammattitaitoisen hengen voimin. Tietokeskuksen RESURSSI-palvelukonsepti on räätälöitävä IT-palvelupaketti, joka sopii jokaisen yrityksen tarpeisiin yksittäisprojekteista vuosisopimuksiin. Palvelumme keskus on oma tietoturvallinen ja suomalainen konesali. Tietokeskus on myös useiden kuntien sopimustoimittaja ja valtionhallinnon sopimustoimittajan jälleenmyyjä valtionhallinnolle ja -yksiköille. Suomen paras asiakaspalvelu ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ovat vahvin valttimme. http://tietokeskus.com/

The post 3 Step IT:n IT-ulkoistusasiakkuudet Tietokeskus Yhtiöille appeared first on Vaaka Partners.

Jaa

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä