Sataservice

Tuottavuuden ja laadun takaamiseksi teollisuusyritysten kannattaa panostaa tehokkaaseen ja laadukkaaseen kunnossapitopalveluun. Kunnossapitopalvelun ulkoistaminen mahdollistaa paremman tuottavuuden, kustannustehokkuuden, joustavuuden ja laajemman asiantuntijuuden.

Sataservice tuottaa kokonaisvaltaisia kunnossapitopalveluja elintarvike- ja teknologiateollisuuden yrityksille. Yhtiöllä on Suomessa vahva markkina-asema ja laaja asiakaskunta, joka koostuu johtavista kotimaisista ja kansainvälisistä yrityksistä. Viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet yhtiölle voimakkaan kasvun aikaa ja Sataservicestä on kehittynyt alansa johtava teollisuuden kunnossapitopalveluiden toimittaja Suomessa.

Vaaka Partnersin tullessa yhtiön enemmistöomistajaksi vuonna 2014 oli yhtiön liikevaihto noin 25 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 200 työntekijää. Sataservice halusi ottaa uuden kasvuaskeleen ja näki yhteistyössä Vaaka Partnersin kanssa mahdollisuuden kehitykseen. Tärkeimmät strategiset toimet olivat johtotiimin vahvistaminen, systemaattisen myyntiprosessin rakentaminen ja operaatioiden kehittäminen mukaan lukien IOT-mahdollisuudet.

Sijoituksen jälkeen yhtiö on Vaaka Partnersin aktiivisella tuella toteuttanut strategiaansa hankkimalla useita uusia asiakkuuksia ja laajentamalla samalla maantieteellistä toiminta-aluettaan. Työntekijämäärä on samalla kasvanut noin 400 henkeen.

Sataservice siirtyi uusille omistajille, kun globaali kunnossapitoyhtiö Quant osti Sataservicen elokuussa 2018. Uusi kokonaisuus muodostaa Suomeen erittäin vahvan kokonaisuuden ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kasvun jatkamiseksi Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Faktat

Yritys

Quantservice

Aika

5/2014

Irtautuminen

8/2018

Liikevaihto

€36m (2017)

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä