Ovenia

Kiinteistöomistajien tulee maksimoida vuokralaisilta saatava tuotto, minimoida rakennusten kunnossapitokulut ja samalla kehittää kiinteistöjen pitkäaikaista arvoa. Näiden palveluiden ulkoistaminen tarjoaa mittakaavaetua jopa isoimmille sijoittajille.

Vaaka Partnersin rahastot sijoittivat kiinteistöjohtamispalveluita tarjoavaan Oveniaan vuonna 2011. Sijoitushetkellä yhtiön liikevaihto oli noin 16 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 150 henkilöä toimistokiinteistöfokuksella.

Vaaka Partnersin strategiana oli rakentaa sekä orgaanisesti että yrityskaupoin johtava kiinteistömanageriyhtiö, jolla on tarjota laajat palveluratkaisut kaikille kiinteistösegmenteille valtakunnallisesti.

Vaaka Partnersin omistusaikana Oveniasta on tullut Suomen johtava kiinteistöjohtamispalveluiden tarjoaja. Yhtiö tarjoaa kiinteistöhallintapalveluita kauppakeskusten, liike- ja toimitilojen sekä asuinkiinteistöjen omistajille ja käyttäjille valtakunnallisesti. Tällä hetkellä Ovenian liikevaihto on yli 45 miljoonaa euroa ja se toimii 23 paikkakunnalla. Asiakkaita palvelee yli 500 kiinteistöalan ammattilaista, jotka tuottavat kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluita, teknisiäpalveluita sekä ympäristö-, energiatehokkuus- ja vuokrauspalveluita.

2018 alussa kansainvälinen kiinteistöjohtamispalveluita tarjoava Colliers International osti Ovenian vakiintuakseen Suomen markkinoille. Vahvan kotimaisen markkina-aseman omaavalle Ovenialle omistusjärjestely tulee tarjoamaan kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia.

Jaa

Faktat

Yritys

Ovenia

Aika

3/2011

Irtautuminen

1/2018

Liikevaihto

€45m (2016)

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä