Molok

Molok on suomalainen yritys alkuperäisen SYVÄKERÄYS®-järjestelmän takana. Molokin innovatiiviset jätesäiliöt mahdollistavat yhdyskuntajätteen tehokkaan lajittelun, kierrätyksen ja keräyksen. Nykyään Molok-tuotteita myydään yli 40 maassa, ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin ympäri maailmaa.

Vaakan panos: Pyrimme luomaan mahdollisuuksia kansainväliseen kasvuun ja uusien tuotteiden kehittämiseen yhdessä Molok Oy:n kanssa. Olemme myös vahvistaneet Molok Oy:n johtoryhmää kansainvälisen myynnin ja toimitusketjun -saroilla.

Pitkäaikainen yhteistyömme Molok Oy:n kanssa on linjassa Vaakan vastuullisen sijoittamisen periaatteiden kanssa. Haluamme tukea yrityksiä, jotka tekevät ja omalla toiminnallaan edistävät vastuullista liiketoimintaa laajemminkin.

Tulevaisuuden näkymä: Maailma on siirtymässä kohti kiertotaloutta, jossa jätteen käsittely on keskeisessä roolissa. Nopea kaupungistuminen lisää myös kysyntää yhdyskuntajätteen tehokkaalle keräämiselle ja lajittelulle. Muutosta vauhdittaa jatkuva innovointi yhdistettynä kestävään kasvuun. Heinäkuussa 2023 Molok liittyi yrityskaupassa osaksi SULOa, maailmanlaajuista jäteratkaisujen markkinajohtajaa.

Jaa

Faktat

Yritys

Molok

Aika

10/2016

Irtautuminen

07/2023

Liikevaihto

€29m (2022)

Henkilöstö

95

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä