Molok

Molok on suomalainen yritys alkuperäisen SYVÄKERÄYS®-järjestelmän takana. Molokin innovatiiviset jätesäiliöt mahdollistavat yhdyskuntajätteen tehokkaan lajittelun ja kierrätyksen. Nykyään Molok-tuotteita myydään yli 40 maassa, ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin ympäri maailmaa.

Vaakan panos: Pyrimme luomaan mahdollisuuksia kansainväliseen kasvuun ja uusien tuotteiden kehittämiseen yhdessä Molokin kanssa. Olemme myös vahvistaneet Molokin johtoryhmää kansainvälisen myynnin ja toimitusketjun -saroilla.

Pitkäaikainen yhteistyömme Molokin kanssa on linjassa Vaakan vastuullisen sijoittamisen periaatteiden kanssa. Haluamme tukea yrityksiä, joka tekevät ja omalla toiminnallaan edistävät vastuullista liiketoimintaa laajemminkin.

Tulevaisuuden näkymä: Maailma on siirtymässä kohti kiertotaloutta, jossa jätteen käsittely on keskeisessä roolissa. Nopea kaupungistuminen lisää myös kysyntää yhdyskuntajätteen tehokkaalle keräämiselle ja lajittelulle. Muutosta vauhdittaa jatkuva innovointi yhdistettynä kestävään kasvuun.

Jaa

Faktat

Yritys

Molok

Aika

10/2016

Liikevaihto

€26m (2019)

Henkilöstö

105

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä