Lyyti

Lyyti on Suomen johtava B2B-tapahtumamarkkinointiohjelmistojen toimittaja, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa ja Amsterdamissa. Lyytin pilvipalvelun avulla asiakkaat voivat organisoida ja hallita vaativia yritystapahtumia milloin tahansa, missä tahansa. Lyyti työllistää 50 intohimoista työntekijää, ja se on ollut kannattava yhtiön perustamisesta vuonna 2017 ​​lähtien. Lyyti on kasvanut tulorahoituksella 4 miljoonan euron liikevaihtoon.

Vaakan panos: Yhteistyö Lyytin kanssa alkoi vuonna 2019. Tavoitteemme on tukea yrityksen kasvua kotimarkkinoiden ulkopuolella Euroopassa. Lyytin johto ja Vaaka-tiimi ovat laatineet yhdessä kasvusuunnitelman, joka kasvattaisi Lyytin liikevaihdon viisinkertaiseksi. Olemme tuoneet yhtiölle pääoman lisäksi vahvan toimialaosaamisen ja kokemusta samanlaisista kasvutarinoista; hallituksen jäseniin kuuluvat muun muassa Baswaren perustajiin kuuluva Hannu Vaajoensuu, LeadDeskin perustajiin kuuluva start-up-sijoittaja Olli Sirkiä sekä digitaalisen markkinoinnin osaaja ja Magenta Advisoryn entinen toimitusjohtaja Markus Huttunen.

Tulevaisuuden näkymä: Tapahtumat edustavat yhä suurempaa osaa markkinointibudjetista yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa. Lyytin tarjoamilla ratkaisuilla asiakkaat varmistavat tapahtumakävijöiden tyytyväisyyden ja alentavat tapahtumien järjestämisen kustannuksia. Samalla markkinointi on muuttumassa vahvasti data-keskeiseksi, jolloin se on myös tehokkaampaa ja mitattavissa. Lyytin avulla myös tapahtumien tuottama data on käytettävissä asiakkaiden CRM-järjestelmissä jatkoanalyysiä ja -käyttöä varten.

Jaa

Faktat

Yritys

Lyyti

Aika

7/2019

Liikevaihto

€5m (2019)

Henkilöstö

50 (2019)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä