Lyyti

Lyyti on Suomen johtava B2B-tapahtumamarkkinointiohjelmistojen toimittaja, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa ja Pariisissa. Lyytin pilvipalvelun avulla asiakkaat voivat organisoida ja hallita tapahtumia milloin tahansa, missä tahansa. Lyyti työllistää 80 intohimoista työntekijää. Ennen Vaakan mukaatuloa Lyyti kasvoi kannattavasti tulorahoituksella 5 miljoonan euron liikevaihtoon.

Vaakan panos: Yhteistyö Lyytin kanssa alkoi vuonna 2019. Tavoitteemme on tukea yrityksen kasvua kotimarkkinoiden ulkopuolella Euroopassa. Lyytin johto ja Vaaka-tiimi ovat laatineet yhdessä kasvusuunnitelman, joka kasvattaisi Lyytin liikevaihdon viisinkertaiseksi. Olemme tuoneet yhtiölle pääoman lisäksi vahvan toimialaosaamisen ja kokemusta samanlaisista kasvutarinoista; hallituksen jäseniin kuuluvat muun muassa Baswaren perustajiin kuuluva Hannu Vaajoensuu, LeadDeskin perustajiin kuuluva start-up-sijoittaja Olli Sirkiä sekä digitaalisen markkinoinnin osaaja ja Magenta Advisoryn entinen toimitusjohtaja Markus Huttunen.

Tulevaisuuden näkymä: Pitkällä tähtäimellä tapahtumat edustavat yhä suurempaa osaa yritysten ja julkisten organisaatioiden markkinointibudjetista. Lyytin tarjoamilla ratkaisuilla asiakkaat varmistavat tapahtumakävijöiden tyytyväisyyden ja alentavat tapahtumien järjestämisen kustannuksia. Samalla markkinointi on muuttumassa vahvasti datakeskeiseksi, jolloin se on myös tehokkaampaa ja mitattavissa. Lyytin avulla tapahtumien tuottama data on käytettävissä asiakkaiden CRM-järjestelmissä jatkoanalyysiä ja -käyttöä varten. Covid-pandemian myötä online- ja hybridi-tapahtumat ovat yleistyneet, ja samalla tapahtumahallinnan digipalveluiden rooli on kasvanut ja monipuolistunut.

Jaa

Faktat

Yritys

Lyyti

Aika

7/2019

Liikevaihto

€5m (2020)

Henkilöstö

80 (2021)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä