Lyyti

Lyyti on Suomen johtava B2B-tapahtumamarkkinointiohjelmistojen toimittaja, jolla on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa ja Pariisissa. Lyytin pilvipalvelun avulla asiakkaat voivat organisoida ja hallita tapahtumia milloin tahansa, missä tahansa. Lyyti työllistää yli 80 intohimoista työntekijää.

Vaakan panos: Yhteistyö Lyytin kanssa alkoi vuonna 2019. Tavoitteemme on tukea yrityksen kasvua kotimarkkinoiden ulkopuolella Euroopassa. Lyytin johto ja Vaaka-tiimi ovat laatineet yhdessä kasvusuunnitelman, joka kasvattaisi Lyytin liikevaihdon viisinkertaiseksi. Olemme tuoneet yhtiölle pääoman lisäksi uutta osaamista hallituksen jäsenten ja neuvonantajien muodossa – vahvaa kokemusta SaaS-toimialalta sekä samanlaisista kasvutarinoista.

Tulevaisuuden näkymä: Pitkällä tähtäimellä tapahtumat edustavat yhä suurempaa osaa yritysten ja julkisten organisaatioiden markkinointibudjetista. Lyytin tarjoamilla ratkaisuilla asiakkaat varmistavat tapahtumakävijöiden tyytyväisyyden ja alentavat tapahtumien järjestämisen kustannuksia. Samalla markkinointi on muuttumassa vahvasti datakeskeiseksi, jolloin se on myös tehokkaampaa ja mitattavissa. Lyytin avulla tapahtumien tuottama data on käytettävissä asiakkaiden CRM-järjestelmissä jatkoanalyysiä ja -käyttöä varten. Covid-pandemian myötä online- ja hybriditapahtumat ovat yleistyneet, ja samalla tapahtumahallinnan digipalveluiden rooli on kasvanut ja monipuolistunut.

Jaa

Faktat

Yritys

Lyyti

Aika

7/2019

Liikevaihto

€6m (2021)

Henkilöstö

80 (2021)

Vaaka-tiimi

Kasvetaan yhdessä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä